ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 2. juli 2009

Alt for barna… og litt mer roser.

Jeg føler selv at jeg ofrer alt for barna. Jeg ser egentlig på meg selv som den perfekte mor. Jeg deltar aktivt i deres lek og lærer dem alt jeg kan. Jeg er levende opptatt av alt de gjør og for ikke snakk om hvor oppmerksom og omsorgsfull jeg er. I det hele tatt, den perfekte mor.
Jeg pleier aldri å legge ut bilder av meg selv på bloggen. Ikke noe å vise fram. Men her har mitt eldste barn tatt bilde av meg midt i en av mine mest pedagogiske øyeblikk. Her i aktiv lek med min sønn etter jeg kom hjem fra kontoret i går ettermiddag. Som man kan se er jeg dypt involvert i det han gjør og deltar aktivt i leken.

003

Jeg fikk med meg at det var noe med noen båter som kræsjet og at jeg var en hval.

Barna er jo kilder til kunnskap også for oss “voksne”. Mens jeg lå der å var pedagogisk… lærte jeg at Makrellen er et rådyr. He-he.

Ellers har jeg jo som sagt sådd mye rare sommerblomster. Valmuer er artige. Men også utrolig irriterende. Jeg har i år prøvd meg på direktesåing av disse, grunnet plassmangel i drivhuset. Men… de er ikke kommet opp der jeg sådde de i det hele tatt. Derimot dukker de opp på de merkeligste steder. Som oppi andre potter i hagen, midt mellom roser og stauder. Ja-ja. De er jo kule da. Nye versjoner dukker også opp. Denne hadde jeg frø av i fjor og håpte den ville dukke opp i år igjen.
011

 

Og det gjorde den. Stilig denne her. Hagens desidert søteste bustehue.

 

Under her er min manns rose. Jepp, du hørte riktig. Min mann har null hageinteresse men en dag da jeg gnålte hull i hodet på han om å velge en rose han likte fra en bok. Og etter trusler og tenners gnissel pekte han ut denne.. Simba. Eller også kalt Helmut Schmith… En guuul en!! OOoo skrekk.. Sitrongul faktisk.. Ja ja, men hva gjør man ikke for å glede sin ektemake osv.. Fikk tak i den da. Den er jo ganske fin sånn på bilde da.

004006007 008
Min sønns rose, Claire Reinassance, Plantet da han ble født. En av de fineste jeg har. Kan anbefales!
009

010

012

014

015
Måtte ta et nytt bilde av denne…

016

Min datters rose. Den første rosen jeg kjøpte da vi flyttet hjem til Norge. Jeg vet ikke hva den heter. Kanskje noen som vet?

Så litt alvor igjen.. Hage. Hage kan virkelig være farlig. Ikke bare er det en plass for rekreasjon, meditasjon, glede, irritasjon over ugress og sykdommer, dufter og farger. Det kan være en virkelig fare å bevege seg rundt i en hage. Spesielt min.. En vet aldri hvor en kan trø… Bare se et eksempel på det i videoen under…

Blogglisten

19 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Blomstrer alle disse nå?!

Ja det er svært synlig at du deltar i leken, og det ser svært behagelig ut å leke!!

Men du: Du forteller ikke hva somniferium-bustehuet heter!!!? :nysgjerrig:

Unknown sa...

Ja alle blomstrer nå. Alt blomstrer på en gang i år. Disse og flere i innlegg under.
Valmuen aner jeg ikke hva heter. Fikk frø av den fra noen på hagegal.

Ellen Walnum sa...

Det er jo så vidt jeg tør å fortelle at jeg rykket dem opp, men de holdt på å ta knekken på alt rundt seg gjorde de bustehuene.

Ellers blir jeg så betatt av alle de vakre rosene dine. Jeg tror jeg må ha meg en tur en av dagene for å sjekke ut alle ved selvsyn.

Mete sa...

Kul somniferum - tar gjerne frø i adopsjon...

Ellers synes jeg du virkelig er pedagogisk - er der det skjer, for å si det sånn! Mer enn jeg, tydeligvis. Fikk paset påskrevet av min datter som mener at jeg er slapp; "Mamma er slapp, enten soler hun seg eller så strikker hun eller så jobber hun i hagen... eller på jobb"

Villrose sa...

Åh, du er god! "Den pedagogiske hval" - hihi.

Valmuer er kule, men uberegnelige. Mine gamle, vanlige kommer opp i tusner på tusner, men de stilige (mørke og/eller bustete) nysådde ser jeg ikke noe til... :-(

Margrethes hus og hage sa...

Hehe, det så ut som en behagelig lek :)

Rosene dine er vakre. Fine minner med de også :)

Tove sa...

Fornøyelig :-) Flott roseblomstring du har.

Harryford sa...

En høyere lykke en bassengbad med mor, kan vel knapt tenkes en liten pjokk! Du er den perfekte mor - også - Charlotte! :-)

Hva roser angår, nytes duften av Gertrude Jekyll der hun står tett inntil "min" stol, ved terrassens spisebord! Har kun den ene, men dine bilder inspirerer til flere....!

Ellers takkes for din tillit til mine skriverier! Men som kjent er det bortimot umulig "å hoppe etter . . " - eeeeeh Charlotte - og vel, jeg fikk noe å tenke på der! ;-)

Nå Åndalsnes neste – for nedkjøling…..i alle fall hva været angår!

AnitaH2 sa...

Veslemor her er nesegrus over rosene dine!
Tilstedeværelsen her i huset funker best når mor får være pute i hengekøya... Men nå er det tid for morgenbad for de friskeste! Ikke meg...
;-)

Unknown sa...

Veslemor må jo bare komme opp, mor også!

Anonym sa...

nå håper og tror jeg det går mot husvask og rydding.hun har i hvert fall kjøpt vaske ingredienser.jeg krysser alt jeg har,og ber til høyere makter om at det må skje.

Linecas have sa...

Hehehe Kjenner igjen det kaoset der ja.
Heldigvis er ikke våre så små lenger.=))
Lekre roser. Jeg driver og planlegger en svært pergola som skal fyles med roser både på og under. Yum yum, tror det blir en del autin. Crokus ros har jeg vel bestemt meg for at jg vil ha. Nydelig sak.

Bangchik and Kakdah sa...

Lovely flowers .... I probably wear hat under the hot sun ... definitely not sunbathing.... I suppose I had enough tan... haha..
Cheers
~ bangchik

IngunnBW sa...

Hoho, du kan få sagt det du! Du er der og er tilstede, det er det viktigste!

Det bildet av Claire reinassance var kjempelekkert! For ikke å snakke om Kathleen Harrop...sikle :)

I dag ankom Splish splashene, for en kjemperot! Jeg delte den og fikk 5 eller 6 planter som nå er satt i jorden og vannet. Du er supersnill! Tuuusen takk igjen Charlotte!

Stor klem til deg

Ellen Walnum sa...

Det ligger en utfordring til deg i bloggen min:-)

Lin sa...

Nydelige roser, og dyktig mor!
Kjenner meg godt igjen! :)

AnitaH2 sa...

Vesla vil gjerne, og jeg blir gjerne med. Til uka, f.eks., men det kan vi ta pr sms.

Nina i Paradiset sa...

;)
Ler så jeg får vondt i magen her!!
Tro bare ikke at mine hage er noe ryddigere, og i en større hage er det plass til enda mer rot!!! ;)

anne -moseplassen sa...

haha, strååålende Charlotte, genial positur :D

Jeg har jo vært vekk fra blogglandia i all hovedak de siste ukene på grunn av data og værtrøbbel, og det er så rart å komme innom igjenn og se alt som har skjedd. Ikke minst kjekt med alle rosebildene. Jeg er ingen rosebusk fan, men jeg liker selve rosen... altså, den biten av rosebusken som fotograferes og vises på nett :D Nå gleder jeg meg til å lese gjennom de sise ukenes aktivitet her på bloggen din, og da også den eksploderte hagestilen som så mange har nevnt..!

Related Posts with Thumbnails