ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

fredag 10. juli 2009

Ferie, fuchsia og ambisjoner.

005 Jadda-jadda!! TurboLotte has left the building!! Dvs. jobben i det minste. 3 uker ferie foran meg.  Er sikker på at nå går hele firmaet konk uten meg… yea right. Med mer enn 1000 ansatte her og der i landet tror jeg ikke savnet blir det største. Men uansett dro jeg i dag med litt dårlig samvittighet. Har fått gjort unna det jeg skulle og tror det var greit. Men alikevel er det den gnagende greia som sitter sånn i bakhodet.

Men jeg antar at etter et glass druesaft med attåt, så går det ganske fort over og likegyldigheten kan senke seg over meg med all sin kraft.

Planer for sommeren? Weeeeelll. Som jeg har skrevet i innlegget om Juli på Hagegal sine sider, så ler og grøsser jeg av de som finner på å reise til f.eks Danmark i sommerfeien, med fullpakket bil, unger og det hele. Og hvor skal vi? Vi som er så sofistikerte og flinke til å planlegge eksotiske reisemål, fulle av lærdom, mystikk og inspirasjon? Joda, vi skal til Legoland.. Jepsi-pepsi.

001 Ellers så fikk jeg to små spirer av Broccoli av Ellea her i våres. Neida, vi trenger ingen åker nei. Her nøyer vi oss med ekslusivt utvalg.

Hadde ikke store troen på de der. Men jaggumenn! Se på størrelsen på denne her da! Den andre er ikke så stor. Men ikke langt unna.

Stilig.

 

Flere roser er slått istykker av regnet. Ja ja. Men noen tåler det atskillig bedre enn andre. Blandt annet Nostalgie og Bella Rosa.

006

008

002 Stakkars drivhuset. Ikke akkurat høyest prioritert i disse dager. Er såvidt innom for å vanne paprika, chili, stiklinger og agurk. For varmt der inne. Drivhuset blir mest brukt om våren og vinteren her.
Men jeg fikk en drueplante av min søster. Den er plantet rett  i jorden inni drivhuset. Planen er å la den vokse helt opp til taket for så å “bo” der oppe. Så tar den ikke gulvplass. Og kanskje den etterhvert skaper litt skygge med hengende drueklaser? He-he. Det hadde vert noe det.

Den har jo kommet et stykke allerede.

004

Fuchsiastiklingene jeg fikk av Ellea begynner også å blomstre en etter en her. Under her er Drama Girl. Stilig farge. Livsfarlig sjokkrosa nerver. Vanskelig å få fram på bildet.

007

Blogglisten

7 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

God Danmarkstur! Det kan bli morsomt der der ;)

Ellen Walnum sa...

Guuud så gøy med drueklase da!! Jeg vil også ha drueklase......jeg får håpe at min plante gir litt frukt til neste år. Min broccoli er ikke like stor som din forresten men den begynner å komme seg.

God tur til Danmark! Så sees vi på neste hagemøte.

orchis sa...

God tur og god ferie!

JanneCath sa...

haha... har vært på noen av de der sofistikerte Danmarksturene jeg...... Har alltid kommet hjem med skillsmisse tanker..... (egentlig mordtanker!) Uff så nei vi dropper Danmark i år, selv om far er dansk så er det boikot!

Har også fått meg druetre... eller ikke så mye tre enda mer en liten dusk!
Rosen Nostalgie har jeg også! den er ikke blitt så stor enda ettersom den er ny, men gud hva fantastisk den er! min favoritt tror jeg;)

God ferie!

Min Verden sa...

Danmark er bra - vi skal innom der også, men ikke Legoland ;) Been there - done that! Så nydelige roser og fuchsia! Helt herlig. Hanne

AnitaH2 sa...

Jeg var i Legoland _uten_ barn for alvorlig mange år siden. Og da var det en liten pjokk som måtte holdes igjen da han så Amalienborg slott med veldig mange klosser. Mammaen så litt svett ut der hun tviholdt ham i kragen mens han gaulet byggeeeee!!!
Har gjort parken med barn også, og er vel av den oppfatning at den er best når den er overstått.
;-)
Men veeeldig fine syriahibisker, da! Det skal de ha!

IngunnBW sa...

Jeg bare elsker Danmark, supert ferieland for både store og små. Og så er jo danskene sååå koselig! Jeg har hatt med barna dit mange ganger, det er alltid vellykket. Spesielt Fårup har vært stas. Dere får nok en kjempefin tur!

Engne druer du! Så moro! De må smake spesielt godt :) Og den Fuchsiaen....livsfarlig fin ja

Related Posts with Thumbnails