ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

fredag 17. juli 2009

Deilig å være norsk, i Ho.

Mye gjort på få dager. Men det fungerte greit. Storesøster er jo i Italia og bresker seg, så vi hadde jo bare et barn å ta hensyn til. Det gjør det hele mye lettere. Synes vi var riktig så flinke jeg. Jeg er jo som kjent en sånn “anti-typisk-ferie-mor-som-ikke-smører-matpakke-men-går-heller-på-restaurant-person”. Så dette danmarksferiegreiene var jeg litt spent på. Har jo gjort den som barn med mine foreldre, og plutselig er det jeg som er voksen. Men vi fant ut av det og var riktig så heldige med alt vi gjorde synes jeg.

Bodde på Ho Feriesenter. Veeeeeeeeeeldig bra!! Genialt sted. Alt er gjort til for å gjøre det lettvindt. Fantastisk. Badeland, enorme lekerom, bowlinghall, flere lekeplasser, strand-ja i det hele tatt. Helt topp!
I nærheten lå en liten by som het Blåvand. Veldig søt og koselig.

Legoland var en slager som alltid. Jeg var mest imponert over alle de bittesmå trærne rundt i legobyene. For en jobb å klippe ned alle disse bonsaiaktige trærne!! Stiiilig.
Løveparken styr unna!!! Helt forferdelig trist. Ustelt, kjedelig. Dyrene så ikke ut til å ha det noe greit heller. Utrolig lite å stå i kø for. Hopp over dette!! Dette var gøy på 70 tallet.
Norsjømuseet i Hirtshals er utrolig bra. Skikkelig spennende for både voksne og barn. Det enorme akvariet er helt hypnotiserende. Virkelig verd besøket.

legoland

Danmark2009 077Danmark2009 062

Noen som lurer på hva Gubben heter til etternavn?

Blogglisten

5 kommentarer:

Petunia sa...

Haha, så du går i Danmark og tenker på emg! Jaja, det er bra å bli husket på!
Det høres ut som en super duper ferie og du burde hatt medalje for å være der midt i juli!!

AnitaH2 sa...

Ja, var ikke de trærne kule? Trodde det var bare meg som så sånt, jeg?! Men det er vel de hagegale brillene...
;-)
Selv om jeg er morsk på alle tingene Dyreparken vår prøver å prakke på oss, har jeg alltid undret meg over hvor utrolig mye bedre dyrene "våre" ser ut til å ha det. Husker veldig godt at jeg reflekterte over det da jeg var åtte år i Aalborg og elleve år i Edinborough Zoo, (og det er leenge siden)og enda har jo Dyreparken utviklet seg enormt siden da.

Ellen Walnum sa...

Velkommen tilbake fra kontinentet! Så bra at dere hadde en fin ferie. Det er så lenge siden jeg var i Legoland, men husker at det var en av de bedre parkene.

Det strandbildet er bare lekkert!

orchis sa...

Ser du har hatt den upåklagelig! Ikke noe er bedre enn det. Og bildet av fotsporene, barnet og havet er ikke mindre enn perfekt! Sier liksom alt.
God helg!

Linecas have sa...

Så skikkelig bra ut det feriesenteret.
Deilig med bare et barn ja. Vi var nettop seks ( fire barn) nå er vi redusert til tre hvorav kun et barn igjen. mekrelig feeling. er liksom blitt litt vant til å gå rundt med propper i øra her.

Related Posts with Thumbnails