ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 21. juli 2009

Et totalt uinteressant blogginlegg

Ja. Hvis det er en skrivefeil i tittelen her, så bare behold den. Jeg kan bare ikke stave interressant… Orker ikke stresse med det akkurat nå.

Jeg har lest i mer enn en blogg, at det er SÅ forferdelig med alle disse bloggene ( slik som min ) som ikke skriver om noe interressant i det hele tatt. At vi bare skriver om katter, hage, hva vi gjør hjemme, ungene.. ja livet våres. Ja det er jo så utrolig uinterressant for dem. De mener at det er skandaløst og at vi får alt for få treff på bloggen våres. Ja i det hele tatt burde vi vel være sperret inne.

Hva vi jeg med min blogg? Egenlig ingenting. Jeg synes bare det er utrolig moro å blogge. Jeg har vel blogget i over et år nå. Noen innlegg er ganske vittige, og noen er totalt meningsløse. Men det er vel slik jeg er. Ganske vittig men totalt meningsløs.. ha-ha!! –Neida, håper da inderlig ikke at det er så ille.

Men jeg skriver jo også som en slags dagbok. Det var i alle fall slik det begynte. Vi hadde dagbøker på Hagegal forumet. Da vi byttet til en ny versjon ble dette slettet og vi ble oppfordret til å starte en blogg i stedet. Og det var strålende synes jeg. Jeg elsker å følge med på andres blogger. Hva de gjør, hva som gror i hagen deres. Glede meg sammen med dem over den første spiren når såtiden setter igang. Da er våren på vei. Den første rosen som springer ut.. da er sommeren kommet, osv.

Så bare for å provosere noe voldsomt her så legger jeg herved innnoen kjedelige bilder av livet vårt her på Sørlandskysten.

001

 

Her er Vilja og Lillegrå. De har flydd ute hele sommeren mens det var så varmt. Lillegrå er blitt tynn som en strek. Mens Vilja er like rund.. ikke vet jeg.

Men her om dagen så regnet det i bøtter og spann, og da ble sofaen intatt og flere ukers søvn ble hentet inn, virket det som.

002 003
Kjeder du deg nå? Ja så slutt å les.. he-he. Det blir værre og værre her!

lyktHer om dagen dro Ellea og jeg på en liten shoppingrunde. Jeg skulle jo som alltid ikke ha noen spesielt. Skulle bare ha en krukke… Jepsi.. Det ble mye mer ja. Disse her er faktisk kjøpt på Plantagen. De går på solceller. Glasskuler som lyser opp i mørket. Ofte er disse solcellegreiene helt grelle i lyset. Men disse var en hit spør du meg. Hvitt og rent lys. Gøy for meg det. I min enkle verden.

Om jeg ikke har noe viktig å si? Om jeg ikke har noen politiske meninger og slikt å gaule om? Joda, det har jeg sikkert. Men jeg har ikke noe lyst å skrive så mye om det her. Jeg liker å titte tilbake på de forskjellige inleggene å huske de hyggelige tingene. Jeg krangler da nok som det er ellers i livet. La meg da ha en rosadilldallblogg hvor jeg kan være litt positiv og naiv.

På shoppingrunden var vi innom det stedet man kjøper druesaft med någo attåt og slikt. Det er ikke så ofte jeg egentlig har tid til å tuste rundt der inne å kjøpe de vinene jeg egentlig liker. Så det var litt koselig. Fikk kjøpte noen forskjellige. Italienske viner er jo de som jeg som regel henger med da. Litt rasistisk sånn.. Så i går kveld introduserte jeg Gubben for Pinnevinen. Eller Montepulciano d`Abruzzo, som den så fint heter. Nice! Tror han også synes den var grei. Barbera`n får vi spare til et passende måltid. Kraftigere og fortjener godt tilbehør. Rosevin i kveld. Har ikke drukket det siden Matheus var kult for å si det sånn.. 

023Så her satt vi da i går kveld og var “romantiske” selv om jeg var litt usosial med Farm Town foran meg. Sånn er det gitt.. Er man hekta på slike idiotiske greier så er man hekta.. he-he. 

I paviljongen så blomstrer nå den ene Fuchsiaen etter den andre. Fuchsia “Cecilie” er helt utrolig. Diiigre blomster på den der.

005

Så hvis du har lest helt ned hit, må det bety at enten er du total nysgjerrig eller så synes du også at slike uinterresante innlegg er helt ok..

Blogglisten

19 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Bra innlegg Charlotte, og bare så det er sagt, jeg elsker den uinteressante bloggen din:-) Kulelysene var en hit her også!

Mariann sa...

Bra innlegg Charlotte, enig med deg:)
Kikket på hagebloggen din og, steike så fint det var!

Ta en tur innom min blogg og, jeg blogger om det meste:)

mariann.ipublish.no

Miamaria sa...

De som klager på andres uinteressante blogger - hva skriver de om sjøl?

Jeg synes det høres ganske kjedelig ut med en blogg som klager på andres blogger, jeg... ;)

Lene fra Lillehammer sa...

Haha, nettopp overskriften vekket min nysgjerrighet Charlotte, for jeg tror aldri jeg har opplevd uinteressante (ja, du har skrevet uinteressant riktig), innlegg fra deg. Og jeg må nå si jeg syntes du hadde et trivelig innlegg jeg da, sånn rett-fra-hjerte-skrevet.
PS. Jeg er ikke noe glad i vin (med untak av en musserende rødvin jeg kjøpte på en matbutikk i Texas) men pinnevinen er fast juletradisjonsjulegave til de jeg ikke aner hva ønsker seg.
Klems til deg Charlotte.

Mokki sa...

Det er da jammen plass til både våre blogger og seriøse politiske blogger på nett? Hvorfor alle skal gjøre samme greie har jeg aldri skjønt, og hvis man finner en blogg man ikke liker så fins det en knapp oppe i høre hjørne med et kryss på - klikk det så slipper man å lese den bloggen noensinne igjen :) Jeg syns det er kjempehyggelig å lese hva alle hagefolkene stuller med - og bloggen din er en av mine faste poster. Jeg tror bare vi driter alle som setter opp mulige og umulige regler for hva man skal blogge om ;)

AnneKa sa...

Fine!!!!
Kan heller ikke stave interessant uten å må slå det opp og eg bare elsker bildene av pusene dine. Noen som ikke liker bloggene våre !?!?!, har ikke fått det med meg engang for slike blogger leser ikke jeg. Livet mitt består av puser, wower, hage, blomster og hverdagslige ting og tang, og det koseligste jeg vet er å se andre som blogger om det samme. Det gjør lange opphold inne og til sengs, utholdelig. Enig med Mokki i forrige kommentar, Vi driter i hva de forståsegpåerne mener og fortsetter med å lage flotte blogger!!!

Anne (Moseplassen) sa...

Jeg irriterte meg over enkeltes utsagn om hva som var og ikke var bra nok å blogge om en periode når jeg startet på blogge. Men så slo det meg at jeg synes de bloggene som klaget var vanvittig uintressange, med all sin kvasisynsing...

Jeg stortrives med min måte å blogge på, og med mitt tema, og synes alle andre kan få blogge akkurat slik de vil og om akkurat det de vil. Jeg leser de bloggene jeg synes er intressange, ferdig med det :)

Er det ikke deilig å være sjefen sjøl? Bestemme hva man vil skrive, når man skal skrive, og hvilken andre man ønsker å lese :D

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Det er akkurat slike blogginnlegg som intereserer meg. Alle disse besserwisserne som hever seg så høyt over oss og hverdagslivet vårt, kan bare pakke sammen. Å glede seg over og kanskje ergre seg over småting, er vår rett. De som ikke gidder å lese, kan da bare finne på noe annet. Bare de ikke bryr meg. Jeg vil gjerne ha flere uinteresante innlegg, takk!

hildeG sa...

Noe mer uinteressant en klaging over andres uinteressante blogger kan da vanskelig tenkes. Helledussen, er det uinteressant, er det da bare å la være å lese dem.
Jeg liker godt å lese om andres hager, jeg.
I går gjorde jeg en innsats for å komme på bloggurat igjen. De bloggene med mest treff er da ofte totalt uinteressante (moteblogger skrevet av tenåringer...) for MEG. Andre synes tydeligvis at dette er kjempeinteressant, og dem om det.
Men surving, klaging og sur kritikk? Hvem er det interessant for?

Elsa sa...

Jeg er fast leser av bloggen din jeg. Synes slett ikke den er uinteressant:-)
Godt skrevet innlegg, skrevet fra hjertet.
Jeg begynte også å blogge fordi jeg savnet dagboka, og nå trives jeg veldig godt i bloggingens verden. Og så har jeg lært masse nytt siden jeg begynte å blogge.
Bloggen min er kanskje ikke så interessant for andre, men jeg koser meg med skrivinga ihvertfall og blir kjempeglad hver gang noen har lagt igjen en kommentar.

potentilla sa...

Tja...når man ikke har mer interessant å skrive om enn at andre er uinteressante så står det vel litt dårlig til forekommer det meg..
Deilig å være uinteressant ;)

Villrose sa...

De små gledene og sorgene vi deler i hagebloggene - det er jo livet, det! Altså det som krydrer hverdagen.

Jeg har lurt litt på hvorfor jeg, som har sterke meninger om det meste, ikke blogger om dem?

Synes nok det er mere interessant å skrive & lese om livet!!

IngunnBW sa...

Godt vi har hverandre i vår uinteressanthet! Så kan de som er mer 'viktige' og skriver om intellektuelle temaer sile oss ut så de slipper å gremmes. Jeg er så glad vi har oasene våre og glede oss over. I haven finner jeg fred, ro, uendelige mengder gleder og påfyll av sjeleføde. Å blogge om det som gir oss mest glede burde vel være bra nok? Delt glede blir dobbel glede :)

orchis sa...

Konstaterer at jeg også tilhører de kjedelige bloggerne. Tar det med knusende ro. Å utbasunere mine meninger om livets store ting som politikk, religion, krig og fred m.m. i en blogg ser jeg liten hensikt i. Lille, gørrkjedelige meg forandrer neppe verden av den grunn. Til det kreves nok mer omfattende innsats enn blogging. Dessuten, å drive hagebruk og skrive om det, er ikke fullstendig meningsløst. Uten planter, fantes verken mennesker eller deres ideologier. Nyttig at noen tar vare på det grønne også.

Herlige pusekatter du har. Det er fint å se på!

Nyt atter en kjedelig dag. Det skal jeg også! Ikke så ille, egentlig :)

Elsa sa...

Glemte å spørre da jeg la inn kommentaren min - Hva er pinnevin???
Dumt spørsmål, men har ikke hørt uttrykket før.

Unknown sa...

Tusen takk alle for hyggelige kommentarer. Det er gøy å lese at noen faktisk leser det jeg skriver også.
Elsa: Pinnevin er den vinen som du ser på bildet. Heter Montepulciano D`abruzzo. Den har en liten pinne knytet fast til flasken. Derav navnet pinnevin. He-he.

Elisabeth sa...

Er det ikke godt å bare være totalt uintressant..*ler* Jeg synes jo dette innlegget var intressant jeg da, så rar er jeg..de lysende kule nemlig..hmm..mums..jeg MÅ på plantasjen. *løper*

Hilsen fra landet sa...

Næ, så uintresssant da!! :-D

Det er så utrolig deilig og rekreasjon å besøke andres blogger og at man kan skrive om uvesentligheter, erfaringer man har gjort, viser bilder av ting man har laget - og føle seg fri til det selv om det ikke handler om de store verdensproblemer eller er kunst som skal til et av de store galleriene.

I hverdagen rekker man ikke å besøke alle mulige, eller dele erfaringer og tips, men å surfe innom noen blogger går greit og gir valuta for pengene synes jeg.

Vi liker deg akkurat som du er!

Red Hobbitt sa...

Håper de rette leser innlegget ditt. Det var treffende nok, tenker jeg.
Skjønner ikke at folk gidder klage, de kan jo bare la vær å lese det de synes er uinteressant.
Syns du har en spennende og allsidig blogg.
Og artig at du også er hektet på FT. Føler meg ganske barnslig når jeg bare må høste litt druer før jeg legger meg.
Ha det fint i dag, da!

Related Posts with Thumbnails