ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

onsdag 17. juni 2009

Hekta..

Ikke så mye lyd fra meg i det siste nei. Er hekta.. hekta på noe så idiotisk som Farm Town… Himmel er det mulig?
Jeg er ikke spesielt glad i dataspill da. Men dette er livsfarlig å begynne med. Man blir helt gal. Ingen mann eller barn får mat eller stell her i huset. Ikke huset heller for å si det sånn. Ute lever rumpetrollene for lut og kaldt vannn. –Vel det siste er de vel glade i.
Plantene sloss med ugresset og drivhuset er snart fullt av spindelsvev. –Vel nesten.

Jeg ble lurt inn på Farm Town via Facebook av en venninde. Hun er også mor til to sultne og ugredde barn og en lettere gretten mann. Vi har da ikke tid til slikt? Heldigvis har vi sperre på slike ting på internet på jobb. Ellers hadde jeg vel ikke jobbet heller.

Cluet med Farm Town er uhyre enkelt.
-Man har en jordlapp. Her kan man pløye og så forskjellige grønnsaker. Så må man vente på at de vokser. Noen tar 4 timer og noen 3 dager. Så tjener man forskjellig på disse når de høstes. MEN, så er poenget at man burde gå på markedet, plukke opp andre spillere og be dem høste for deg. Så tjener de penger, og du tjener mer penger.
Man kan ha fruktrær også. Så etterhvert som man tjener penger kan man “kjøpe” forskjellige ting til gården. Hus, dyr, trær, møbler, osv. ( man kan også få ting i gave av andre spillere. ) Så mens man venter på at ens egen avling skal blir moden går man på markedsplassen og venter på å bli plukket opp. Himmel og hav så idiotisk men utrolig fengende. Det er så spennende når man plutselig blir plukket opp av noen og må høste i vei.

farmtown

Her ser man farmen min. Nå er alt nysådd. Noen dyr har jeg også. Det er meg som står til høyre i bildet. I den hvite ruten kan man chatte med andre. Og de kommer inn på besøk osv. Farlig spill for hagegale.

For å komme med på Farm Town må man bli invitert av andre spillere via Facebook eller man kan gå rett inn via www.farmtown.com. Man kan ha naboer man kjenner osv. Ganske gøy.

Hvor gamle er de som spiller? Tror det er litt sånn spredt mellom 10 og 70. Artig.

Ellers? Sylting av agurk er ikke noe for meg. For komplisert…. Bare hvis noen lurte.
Peon Bowl of Beauty har sprunget ut. Bilde? Eeeh… hakke tid.

Blogglisten

12 kommentarer:

Gry sa...

Høres ut som om noe jeg må holde meg unna! Alle slike "diller" er veldig altoppslukende med det samme..

Else Marie sa...

Kjenner til den dilla ja,spiller poker jeg på facebook og har kjøpt Sims 3 men den blir nok ikke lagt in på maskinen før til høsten

Margrethes hus og hage sa...

Hehe, jeg hadde glatt blitt hektet på slikt :) Det får holde med blogging her i gården. Har ikke meldt meg inn på Faebook en gang, av frykt for en altoppslukende "hobby" :)

nefertiti sa...

Uff, nei det der styrer jeg unna. Jeg spilte playstation i to år, klarte ikke å legge det vekk, satt til alle døgnets tider. Heldigvis fantjeg hagegal ;-)

IngunnBW sa...

Haha - det minner meg om meg selv da jeg hadde små barn. Jeg spilte Secret of Mana på SuperNintendo (ja, tenk - så gammel er jeg...). Det var den gangen figurene var søte og små figurer som skulle redde verden med pil og bue og sprettert. Jeg elsket alt ved det spillet! To ganger glemte å hente guttene i parken og barnehaven, så tantene var ganske så stramme om nebbet da jeg kom hesblesende etter stengetid. Innimellom rasket jeg bare sammen et par brødskiver til middag til dem, måtte videre og videre i spillet, hele tiden. Venninnen min tvers over veien med barn i samme barnehave, spilte også Secret of Mana. Vi sto og diskuterte hvordan vi skulle ta bossen utenfor barnehaven etter vi hadde levert guttene og de snertne draktkledde mamma'ene så langt og rart på oss... Vi var fullstendig oppslukt og hektet, så jeg har ikke noe problem med å forstå deg Charlotte! Kos deg du!

BRUDEPARET sa...

Hoho, så vittig!! Men ser jo ganske gøy ut da, selv om jeg ikke er noen voldsom hageentusiast! :)

Kjøre bil er heller ikke noe godt nei, men håper det gir seg snart, så jeg kan få trent litt! :)

Hilsen fra landet sa...

Uuææh! Prøver du å hekte oss også!? Så moro at det er mamma sin tur til å bli hektet på spill da :-) Det fortjener du helt sikkert!

AnitaH2 sa...

Ny versjon på Spore 25. juni. Sånn for de zoologiske (herrejemini nå holdt jeg på å skrive zoofile) av oss! Men jeg lar guttungen styre, da! DET skal jeg ikke lures til!

Unknown sa...

Jepp Anita.. det er observert en viss "venting" hos 13-åringen her i huset. Bursdagspenger er spart kun til dette. Hi-hi.

Nina i Paradiset sa...

Høres ut som noe jeg IKKE burde prøve!!!
(har evnen til fort å bli hekta jeg også....)

I dag har vi kjøpesenter-vær, (må kjøpe div sommertøy til ungene) -har mer lyst på gartneri jeg da, men heldigvis ligger de jo ikke SÅ langt fra hverandre i denne lille byen!! ;)

Lykke til med grønnsaksdyrkingen! Håper du får nok til middag da!!
hEHEHE...

Ellen Walnum sa...

MIn første tanke var: dette må jeg inn og se på. Min andre tanke var: nei det må du ikke!! Lurer på hvilken av dem som vinner?:-)

Lurer på om du kommer til å åpne opp for oss når vi kommer i dag???!!!

Mandy Lou sa...

Jeg er hekta! Artig å se at også andre har falt for dette spillet. :)

Related Posts with Thumbnails