ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 11. juni 2009

Overlevd guttebursdag gitt.

002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg grudde meg noe enormt til denne bursdagen. Har hørt så mange historier om gutter som henger i gardiner. River sofaer og tv-apparater til fillebiter før du rekker å si kake. Matkriger, konstant brøling og slossing.

Men gjengen som kom hit var jo rene englebarna. Spurte høflige om de fikk gå fra bordet. Om jeg kunne tørke dem på hendene og greier. Helt utrolig. To timer fløy avsted. Godt hjulpet av Gubben og en kamerat.

018 Skattejakten ble gjennomført tross regnvær og redsel for om det var krokodiller underveis. Skatten ble funnet og alle var glade. Litt skummel pirat i regi av storesøster skapte også litt spenning.

Hagen har blitt forsømt litt i det siste. Flydd litt fra det ene til det andre. Håper å få ordnet litt i helga. Det er mest baksiden av huset som lider. Der glemmer jeg helt å gjøre noe som helst. Ja-ja.

Geraniumene holder på for fult. Juni er definitivt Geraniumenes måned her.

 

 

pageLillegutt har fått ny hagestol.. Søt ikke sant? Roen Strawberry Ice står med sin første knopp. Denne her er til å spise opp!

Blogglisten

13 kommentarer:

Mete sa...

Oh my god! Tar du imot betillinge på den derre sjørøverskipkaka di? Skulle gitt mye for å ha en sånn på bordet når Frida fyller 5!

in my garden sa...

Bra du overlevde guttebursdag,går som regel bedre enn man tror.Laget en slik kake når sønnen min ble 5 også,det hvar populært.Fin stol han har fått.

Vivishagerom sa...

Skikkelig sjørøverkake. Det var jo super fin.
Ryktet til gutter er som regel værre enn guttene selv. Hadde 11 gutter på Halloweenfest og det gikk helt fint, men man må gi beskjed om hvem som er sjefen og da innfinner de seg med det.
Flott hage du har,Charlotte. Granium er en super plante som jeg blir mere og mere glad i.

Kristin sa...

Har det alltid med å måtte "trøste" jeg.... Gutten er ikke gamle karen enda :-), lykke til med de kommende.....
Ellers er hagen ditt ett vell av blomster og riktig fin. Gleder meg til å få se dammen din i neste uke, og få flere ideer og innspill.

BRUDEPARET sa...

oioi for en megakul kake - så flink du er! Den var skikkelig stilig - kan tenke meg guttene var ville etter den ja! :)

Sagae sa...

Flott kake!!

Guttebursdag. Been there done that. (Har 3 gutter). Det går som regel bra . . .

Harryford sa...

Heller guttebursdag en jentebursdag - sier nå jeg! Ha rikelig erfaring fra begge deler! - - Sjokoladekake er vinner i begge. Så også minihamburgere med minibrød - maks 4 cm i diameter!

Ellen Walnum sa...

Kjempelekker kake! Og så fin stolen ble når du malte den!

Tonerose sa...

Stilig kake du har laget!! ...og stolen deres var kjempelekker!! :o)

Riktig god helg!!

JanneCath sa...

Utrolig kul kake....

Anonym sa...

Kjempeflott kake! Her i huset har det av gode grunner kun vært jentebursdager. Det har stort sett gått greit, med unntak av en gang da alle ble sure og noen gikk hjem. Trist for bursdagsbarnet, men det er sånt som skjer en sjelden gang i jentebursdager. Gutter er antagelig mer utagerende, ja - men det er nok en fordel å slå fast hvem som er sjefen, de er nok mer hierarkisk innrettet ;-)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Ser at Rita S prøver seg igjen på Drammen. Skal krysse fingrene og håper det går bedre denne gangen! Venner av oss starter Molita i 1.løp/V75 og hun ble disket for galopp i Sverige sist. Tvitvi!

IngunnBW sa...

Så flott kake! Husker jeg hadde gjort meg riktgi så flid og bakt dinosaurkake til en av guttebursdagene. Hadde brukt konditorfarge, så dino'n var turikis, rosa og gul. en av guttene nektet å spise, han var sikker på at den var giftig. De andre så litt skeptiske ut de også, men var høflige nok til å smake. De fant fort ut at det var kake som skjulte seg under alle fargene, så den forsvant fort. Alle overlevde :)

SÅ flott bildecollagen din var! Mange vakre blomster i haven din nå. Stolen din er råplekker, akkurat en sånn ønsker jeg meg også :) Lupinene (tror de er det?) og den store konglen din passet kjempegodt sammen!

Related Posts with Thumbnails