lørdag 21. november 2009

Minifotosafari hos novemberslitere

Stakkars hagen. Er ikke noe greit der ute akkurat. Skittent, grått, slimete og vått. Fyttirakkern..
Og de stakkars Svein og Anne Grethe. De er nå oppi dammen der da. Ikke har de fått mat på en stund heller. Jeg har jo fått streng beskjed om at det skal de ikke ha. Og så lenge vannet ikke fryser, så har de det greit.
De er ikke døde. Men svært lik…. ha-ha!
009

Men skulle ikke disse liksom bli røde eller rød/hvite? Vel. De er fremdeles brune med litt sånn lysende hoder. Det er tre til lengre bort. ( Siri, Einar og Arild. )Men de var ikke så lette å se. Får mest lyst til å ta dem med inn jeg. Men tror ikke det lille akvariet på kjøkkenet er noe for dem heller da.

Ellers er det flere slitere i hagen her. Noen vil liksom bare ikke gi seg.

november

Og disse da.. skulle klippe dem bort når de sluttet å blomstre, for å unngå at de frør seg absolutt overalt. Ja ja. Men her må vi vente til snøen kommer tror jeg. Ser stusselige og slitt ut der de står. Men på nærthold er de fremdeles vakre. Malva Sylvestris.

018

Technorati Koder: ,,,
Blogglisten

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er også veldig glad i rosesliterne. Ikke strutter de, ikke er de fargesterke og ikke folder de seg helt ut, men de ér der og det er det viktigste. Og så kan vi heller glede oss til en sesong om litt over et halvt år. :D

Villrose sa...

Slimete er fornavnet...

Men takk og lov for sliterne :-D

orchis sa...

På så nært hold ser det riktig sommerlig ut! God søndag.

AnitaH2 sa...

Godt med noen som kan holde ut!

Bjørg 47 sa...

Vi hadde mistet lengselen etter våren, hvis blomstene hadde blomstret hele året !!! Fine bilder. Da er det bare å glede seg over at det 'snur' om en måned !!

Related Posts with Thumbnails