torsdag 26. november 2009

Nymalt og litt bloggkalenderprat.

Ja så har vi svingt malerkosten litt her igjen da. Får litt slike innfall innimellom. Og sakte men sikkert forvandler mye brunt seg til hvitt her. Nå var det hjørneskapet sin tur.

004 003

Ja nå må jeg innrømme at det sørenmeg ikke ser bra ut på disse bildene gitt! Ha-ha!

004 008

Har brukt hvit oljemaling, brukket med en dråpe svart, i håp om at dette hjelper mot gulning over tid. Har malt litt med brunt på litt kanter og i litt av sprekkene for å gi det et litt “eldre” og mindre sterilt utseende. De gamle sorte knottene ble byttet ut med hvite porselensknotter fra Indiska.

009 010

Så nå må det bare tørke helt før jeg tar barberbladet fatt for å få vekk eventuelt søl på glassene. Og så får jeg se om jeg putter ørlite gull her og der. Men får se det litt an da.

Ellers fikk jeg det smarte tipset om Bloggkalender inne hos En reise med små(s)ting i bagasjen. Om å starte en bloggkalender nå i jula. Lurer på om jeg skal hive meg på det jeg også?

Og apropos kalender. Kan noen minne meg på å fikse den til ungene i helgen? Jeg har en tendens til å være litt vel, i siste liten med det der. He-he.

Technorati Koder: ,,
Blogglisten

4 kommentarer:

Lev Livet Lett Lokki sa...

Så flott det ble!!
Og så med den nydelige engelen, det ble knallfint!
Lykke til med gull og barberblad!

Bra jobba TurboLotte!!
Ha en finfin kveld *)

Hilsen fra Lokki

AnitaH2 sa...

Hvis du mangler ting til kalenderen, pleier "gjøre sammen" funke strålende. Kino, spille et spill, svømmehalltur er alle sikre stikk her i heimen.

josimo sa...

Det ble kjempeflott!Flink Du !
Morsomt å male,vips så har man noe nytt i heimen

kos deg deg i kvelden

IngunnBW sa...

Såååå nydelig skapet ble etter at du svingte med tryllestaven! Du er superflink :)

Related Posts with Thumbnails