ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

søndag 1. november 2009

Over 55 tusen??!!

003 Jøsses… telleren har gått over 55 000!! Jeg er helt sjokka…

Jeg vet jo at det er utrolig mange av de der som er søkemotorer som er innom og annet. Men alikevel.
Jeg har en slik Google analytics som jeg kan se hvor mange som er innom daglig og hva slags besøkende det er. Og det er veldig mange som er “returning visitors” som det så fint heter.

SÅ utrolig koselig! Tenk at noen faktisk gidder å lese alt vis-vaset jeg skriver om her inne.

Mange er så flinke til å legge igjen kommentarer også. Det er jo ekstra hyggelig. Og på all den tiden jeg har blogget har det søren meg ikke vært mange ukoselige heller.
Jeg ser jo på “Følgere” hvem som pleier å være innom her. Men hva med dere andre? Hvem er dere? Legg igen et lite pip vel, hvis du pleier å stikke innom.

Og skulle noen ha noen idèer til hva jeg burde rable om så er det bare å hyle ut! Gøy for meg det, vettu.

Technorati Koder: ,,,
Blogglisten

9 kommentarer:

Britt Åse sa...

Jeg synes du skal fortsett slik du gjør fra før, jeg. Her er det variasjon og alt fra det ettertenksomme til de freskeste fraspark og masse kreativitet. Bloggen din har vitaminpillefunksjon for meg :-)

Anonym sa...

Det er jo koselig at folk stikker innom - men er enig med Britt Åse i at det antagelig ikke er smart å begynne å se for mye på lesertallene. De som er innom, er her fordi de liker deg som du er, vettu. Ser det er mange som lager konkurranser og annet morsomt når de når "milepæler" hva treff angår. Det kan jo også være morsomt, men selv har jeg nok ødelagt den muligheten for en god stund framover. Skifta blogglevereandør etter noen måneder - så treffene fra den gamle ble ikke med over. Så da blir det jo meningsløst uansett hvordan man regner. Derfor har jeg tenkt å ture fram ufortrødent, og det syns jeg du også skal gjøre ;-)

Unknown sa...

Nei det var jo akkurat det som var poenget, på en måte. Jeg følger egentlig ikke så veldig med på det tallene.
Men det er jo litt gøy å se av og til.
Nei stilen er og blir det samme her selfølgelig. Uansettt.

He-eh.

Hobbygåsa sa...

Pip :-)
Jeg er ikke rå på å kommentere, men kommer innom med jevne mellomrom. Du skriver godt og har flotte bilder, en blogg jeg trives med. God søndagskveld til deg!

Randines hageblogg sa...

Jeg er alltid innom, men er ikke flink til å legge igjen spor...

Bare fortsett med dine skriblerier Charlotte!

Mari Anne sa...

Og her kommer et pip fra meg også. Jeg er ikke følger, men burde sikkert vært det. Jeg fant ikke helt ut av systemet, liksom... Jeg har deg med på blogglista mi og dit kommer bare blogger jeg liker. Så det så.

Ingrid (9000) sa...

Det er så koselig å se hva du holder på med. Elsker den humoren din. Nå som jeg har sett hagen din in real life kan jeg bedre forestille meg den også. Og det med Vitaminpillefunksjonen var helt riktig sagt, sånn er det! :)
Klem!

Margrethes hus og hage sa...

Gratulerer med 55 000 besøkende :) koselig at noen leser det en legger ut, da :)

Thusnelda sa...

Det er veldig koselig å komme inn på bloggen din, du er flink å skrive, veldig morsom iblandt, kommer tilbake. Ha ein fin kveld.

Related Posts with Thumbnails