tirsdag 27. april 2010

TurboLotte går til jobb

I går la jeg meg rundt 21.. something. Var trøtt som ei strømpe. Våknet pling kl 03... men klarte heldigvis å sovne igjen. Så da jeg våknet igjen kl 06 var jeg i "synk" med resten av folket her. Så det er jo bra. Tror JetLag blir værre andre veien.
Så siden kontoret ligger ca 10 min gange fra hotellet så gikk jeg jo selfølgelig til jobb i dag. Men himmel.. tror ikke de er vant til at folk går så mye her. Flere biler tutet på vei, som om jeg var gal!
Temperaturen her er perfekt. Ligger et sted mellom 23 og 28 vil jeg si? He-he. Så spaserturen var jo bare herlig! Godt å kjenne litt varme igjen.

Helt utrolig hvor artige fugler det er her. Da jeg kom til krysset på bildet, så satte det seg en "mockingbird" seg på det stoppskiltet der. Sang av full hals, mens jeg sto rett ved siden av. Brydde seg ikke i det hele tatt. Jeg ble så fasinert at jeg glemte helt å ta bilde.
Bildet er lånt fra duncraft.com

Trær og busker, alt er så forskjellig fra hjemme. Til og med gresset er rart!


På jobb gikk det fint. Veldig bra å møte mennesker man jobber med via mail og telefon nesten hver dag, live for en gangs skyld. Man lærer masse og forstår enda mer....

Ellers har jeg oppdaget at det å ringe etter taxi her.. er ikke bare et hopp og et lakk... Urk!!
Men nå skal jeg hvile mine enormt hovne føtter og spise middag her på rommet. Orker ikke gå ut å spise alene. I morgen skal jeg på shopping og middag med en kollega. Så det blir knall!
Blogglisten

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kos deg - og stjæl noen frø da!

Ninni sa...

Flott å høre fra over there. Det kan jo tenkes at bilene tutet fordi du er en flott jente da, vet du! Herlig at du legger merke til alt som er annerledes, fortell og vis mer! Selv om man bare drar til Danmark er det jo mye annerledes. Det er noe av det mest spennende med å reise utenlands synes jeg :) Enjoy videre!

potentilla sa...

Var det der en lett frokost? Husk å spise opp ALL maten sin!

Ingrid sa...

Ja, ikke sant, kanskje de tutet etter den flotte dama!

Kos deg!

RandiA sa...

Morsomt å lese dine fine notater, spennende bilder til også...

Tresje sa...

det høres ut som du koser deg.

AnitaH2 sa...

Jeg har aldri skjønt det der med at folk ikke vil spise alene ute. Kan du forklare en dag det passer?

TurboLotte sa...

Anita: Rett og slett fordi jeg synes det er litt stusselig. Frokost er greit nok. Men jeg liker bedre å slappe av på rommet å spise foran tv`en . Rett og slett. ;-)

Related Posts with Thumbnails