ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 30. juli 2009

Siste sommerbilder??? Men så har vi kaffe nå da.

Jeg bare spør: –Er sommeren liksom over nå? Er det tid får fårikål og peiskos? Synes det var frekt tidlig. Jeg begynner å jobbe på mandag, men jeg er ikke ferdig med sommeren jeg altså. Er så bleik at jeg måtte kjøpe selvbruningskrem her om dagen.. urk.

Vel hva gjør man når det bøtter ned både katter og hunder, frosker og vannkanner? –Da shopper man. Jepp..
Har siklet på en slik Nespresso kaffemaskin ganske lenge nå. Men har ikke klart å bestemme meg helt. Her i huset er det bare meg som drikker espresso, så det har ikke helt vert tingen å bruke penger på. Det finnes jo maskiner med steamere til å lage varm melk med osv. Men de er jeg ikke så veldig fan av. Ofte tungvindt og vanskelig å få bra til. Masse rengjøring av slanger og greier. Næh… jeg har lært meg til at hvis ting ikke er superlettvindte så blir de bare benkskrot, eller skapspøkelser.
Denne er helt genial. Man putter litt melk i den beholdere som man setter på plass på siden og trykker på en knapp. Så går og surrer den for seg selv. I mens lager man den kaffen en vil ha. En liten dings man slipper nedi maskinen og lukker. Enkelt og renslig. Ikke noe kaffebønnekverning, søl eller slikt. Så er kaffen ferdig, og man bare heller den ferdige varme vispede melken over. Skyller beholderen i vann og vips ferdig. –Det var dagens reklame.

034 033

Vil si at skummet er mer enn godkjent!
Vidunderet heter: Citiz&milk D120 BK 

Så over til hagen igjen da.. hvorfor i huleste er det så kaldt? Rosene bruker såå lang tid på å remontere. Blir helt gal. Heldigvis er liljene i gang da. Men blir dette de siste sommerbildene da?
001

002 003

014

006

015

Dagens forklaring fra Lillegutt (4) på hvordan man lager søppeldunker, fikk jeg i bilen i dag på vei til byen.
”Maaaaaaaaaaaaaamaaaaaaa???!!!!” ( hvorfor roper 3-4åringer som om man var en km unna, når en sitter rett ved de?) –kom det fra baksetet.
“Hvordan lager de søppeldunker?”
Jeg er jo tilhenger av ærlige svar til barn, i den grad det er mulig. Og tenkte på hvordan jeg kunne forklare dette så enkelt at det var forståelig. Så var det jo det at jeg søren meg ikke helt vet heller da? Men før jeg rakk å lire av meg en hvit løgn, så kom han med forklaringen:
“Maamaaaaaaaaaaaaaa!!!- Skal jeg si det? –De tar først noe plastikk, så smelter de det, og så leser de brukkesvisn-bruksnv-bruksanssg-eller den, å så leser de hvordan de gjør resten!!”

Jepp… så enkelt kunne man jo også si det da.
Lillegutt har en tendens til å stjele kameraet ganske ofte. Og som regel er det 75 bilder av gulvet, tvèn, trappa, kjøkkenskapene osv osv. Ikke særlig interessant da. ( kan fremdeles ikke stave det ordet ). Men dette var jo litt søtt…

019

Blogglisten

10 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Dæsken, den kaffemaskina var smart og lekker. Men jeg kommer ikke inn på linken :(

Anonym sa...

August pleier som oftest å være fin og i fjor var også september mild og fin. Jeg satser på at vi har mye godvær i vente i sør, jeg. :D Og roseblomstringen kommer igjen, vær du sikker.

For øvrig staver du interessant rett ser jeg. Grei huskeregel inter (som i internasjonal) + ess (kortet). :D

Ellen Walnum sa...

Jeg vil også ha en sånn!!!!

Miamaria sa...

Sommeren er slett ikke over, jeg tar ikke sommerferie før i morra jeg. Og den varer tre uker, så det får jammen sommeren gjøre også.

Basta.

AnitaH2 sa...

Det høres ut som en høststorm der ute, men jeg satser på at det er mye fint vær bortenfor de skyene som blåser forbi nå.
Men akkurat nå er jeg redd nystøpte betongheller kunne blåst bort, fysjom!
;-)

Hanne sa...

For en lekker paviljong du har! Hvor er den fra! Nydelig blogg og, som jeg oppdaget første gang i dag!

Unknown sa...

Takk og takk.
Hanne: Paviljongen er fra Claes Ohlsson. :-)

IngunnBW sa...

Så koselig pavliljongen din har blitt med klatreplantene oppover hjørnene :) Lurer på hva som klatrer?

Sønnen din er aldeles skjønn og du likeså som forteller så herlig om ham. Søtt bilde av søt fot! Ja, hvorfor roper barn...jeg tror de har det fra barnehaven hvor de må overdøve hveradnre med krigsrop for å bli hørt. De burde lære mer om innestemmer...

Her venter jeg også på remonteringen. Nå er det nesten ingen av de historiske rosene som blomstrer. Austinrosene ser faktisk ut til å tolerere kulden bedre. Men du, er du sikker på at det er Glamis Castle? Den ser lit annereldes ut enn mine (som jeg ikke har lenger, de kom aldri over 30 cm her så jeg fjernet dem) Ashram var lekker, nå angrer jeg så veldig på at jeg ikke begynte å like gult og orange litt tidligere! Så kunne jeg laget et slik bed i stedet for et rosa til...Nå har jeg ikke plass til flere bed.

Krysser fingrene for bedre vær i august!

Britt Åse sa...

Du mener det altså, -at espressoen blir god i den maskinen? Du har jo bodd i Italia og alt mulig, så din dom hører jeg på.
Hva betalte du for vidunderet? (kommer heller ikke inn på lenken)

Unknown sa...

Ja BÅ. Den kan jeg virkelig anbefale. Den eneste kaffemaskinen jeg har prøvd som gir akkurat slik kaffe som den skal være.
Ikke noe søl og stress. Kjør på!
Jeg betalte 2400 ca for min. Men det finnes mange forskjellige modeller.

www.nespresso.no ( com )

Related Posts with Thumbnails