ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

onsdag 29. oktober 2008

Det snør det snør, tiddelibom!


Jada, hvert år blir vi overrasket. Men jeg må inrømme at Oktober er fremdeles alt for tidlig!!

Da jeg dro i dag morges, dalte det ned noen små snøfnugg. Og her på Sørlandet, skal det mye til før det legger seg på bakken. Så jeg tenkte ikke noe på det. Ut av Vågsbygd-ok. Gjennom byen-ok. Over Varoddbrua-ok. Men så kom jeg inn på Søm... og der... helt hvitt plutselig. Kunne ikke se meteren foran meg. Jeg sneglet meg avgårde i 10-20km i timen. Gidder ikke kræsje for å være kul mens jeg kjører altså.

Der jeg må svinge av veien ned til jobb, er det en bitteliten bakke. Rullet forsiktig nedover, men fortsatt bare å skli. Klarte å få feste i noe grus som lå der og fikk svingt inn. Noen sure biler bak meg, trodde tydeligvis at jeg kjørte så sakte for gøy. Og da de sinna, speedet på når jeg hadde svinget av veien. Så skle de rett rundt i rundkjøringen. Ha-ha!! Idioter!!!!!

Bildet er tatt i bilkø, mens jeg enda synes det var morsomt.

Håper bare det smelter til jeg skal hjem i dag....

Blogglisten

6 kommentarer:

Miamaria sa...

Hi hi hi, fornøyelig. Bra det gikk bra da!

Anne på Moseplassen sa...

hihi, alltid morsomt når hissigpropper får litt ris sånn :D
For mange år siden satt jeg og kjørte på en to felts vei med på og avkjøringsramper (dvs, tilsammen tre felt til tider.) Det var på kvelden, det var mørkt, og det begynnte å regne noe aldeles sinnsvakt. Jeg bremset ned og ente med å kjøre i snilefart. Jeg husker ikke helt men regner med at det er omtrent 90 i fartsgrense der, og jeg kan umulig ha kjørt mer enn 30, trolig mindre. ingen kjørte forbi, men duverden så lang hale jeg fikk! Der lå jeg i 10 minutter og bestemte farten til alle bak meg, enda det altså var flere ledige felt som kunne brukes!

Vivishagerom sa...

Når den første snøen kommer, så man alltid begynne å tenke andeledes når man setter seg bak rattet. Kjør forsiktig, Charlotte.

Anonym sa...

Jeg bryr meg heller ikke om idiotene som tror de er så j---- mye smartere og kjører på. Rart at den første snøen alltid skal komme som en overraskelse på de fleste. jaja, den forsvinner vel snart igjen, håper jeg.

Anonym sa...

hei charlotte! Her i danmark er det ikke snø. Vi koser oss med god mat og vin. I morgen holland. Husk å kjøpe knekkebrød!!
Pappa

Ellen Walnum sa...

Hihi, det der er jo sånt man bare drømmer om å oppleve:-)

Related Posts with Thumbnails