ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 18. oktober 2008

Måneskinn og brannsår

I går var jeg i "syforening". Veldig koselig. På tide å være litt bare jenter, å prate tull hele tiden med uendelige mengder med røvin og god mat.

Kom hjem ved 02 tiden, og ute var det utrolig lyst på grunn av månen. Prøvde å ta bilder ut på verandaen. Men det ble bare mørkt. Men så prøvde jeg å bruke noen av instillingene i photoscape.

På det ene brukte jeg auto Level og det andre auto contrast. Og det ble en ganske artig effekt, når en tenker på at originalbildet er helt svart. Alt lyset som kommer fram er bare fra månen. Artig!

008

009

Ellers har jeg syndet i matvegen i dag... Gubben og Storesøster ville ha biff. Og jeg kjøpte lammekoteletter til meg selv. MEN, så var det tilbehøret da. Pommes Frittes, gaulet Gubben. Så det ble hjemmelagede, feite, friterte i feit, ekkel olje. Men guuuuuri så godt!!! Klare å la være å spise så mange i alle fall.

012 MEN, så klarte jeg å gjøre det store kunststykket da. Jeg hadde satt steikepanna med biffene i ovenen, for å steke de ferdige der. Brukte grillvott og greier. Helt til jeg tok den av... og da sekunder etter løftet jeg likegodt steikepanna opp.. uten grillvott. -For å si det sånn,

Takk og lov for Aloe Veraplanten på kjøkkenet. Rev av en haug og rev bladene åpene og smurte utover hele hånda. Satt med alt inni hånda i en times tid. Og nå er det søren meg nesten helt bra! Kan nesten ikke se hvor jeg har brendt meg engang.

Hage: Den er nå der, det kan jeg se fra vinduet.... Huff.

Blogglisten

7 kommentarer:

Else Marie sa...

wow deilig å synde i matveien innimellom...........
godt du hadde alovera da har redda meg en gang også....
GusjelovElse

Ellen Walnum sa...

Helldussen så godt å ha deg tilbake på bloggen:-) Ble helt bekymret når du var totalt fraværende i flere dager jeg......

Alo Verae er en god ting....det er Photo Scape også:-)

Kalorier snakker vi ikke om sånn en hyggelig lørdagskveld....det er mandagssnakk!

Min hage er der også......

solfrid sa...

Uff, ille det med hånda. Husker med gru da jeg som niåring la hele hånda på plata da vi stekte pepperkaker til jul. Ingen aloe vera å oppdrive da.
Godt å høre det går bra med den nenvte hånd :0)

Unknown sa...

Takk takk. Hånden er forbausende bra. Bare litt tørr hud nå der jeg ble brendt. Utrolig. "Every home should have one"!!

Ellea: Jeg har hatt så mye å gjøre med jobb at jeg er blitt sittende å jobbe på kveldene også. Ikke bare fordi jeg må, men fordi det er så forbasket gøy. Skummelt.

Ellen Walnum sa...

Akta dig:-)

Mete sa...

Au, au, au! Kjenner følelsen og vet hvordan det gjøres, for å si det sånn! Brenner meg alltid på steikeovnen...

Godt du hadde aloe, da! Det hadde ikke jeg da jeg la hele hånda oppå ei 2500W plate i studietiden. Da lå jeg med hånda i vann halve natta, og den andre halvdelen var jeg på legevakta for å å få bandasje + "sølvkrem". Det var noe klin, men var bra på et par uker. Det var før Aloe var allemannseie.. (bortsett fra at jeg ikke har lenger..)

Ha ellers en fortryllende kveld, natt og morgendag! Snakkes tirsdag!?!

Anonym sa...

Jentekvelder er absolutt det morsomste. Man kan tøyse og tulle og være litt barnslig og være seg selv 100%. God vin til er bare et pluss.
*blåser på hånden din* GOd bedring.

Related Posts with Thumbnails