ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

søndag 12. oktober 2008

Fuchsiastiklinger og trøstepremie

På lørdag kom fuchsiastiklinger fra Iris. Hurraaa!! Håper jeg får dette til. Sparte en blomst på hver for å kunne ta bilde, så jeg husker vilken som er hvilken.

fuchsia 

Ellers så var jeg jo på fest i går for CB stafetten. Veldig gøy. Fikk danset og spist, pratet og danset litt mer. Det var inne på lageret på CB bryggeri. De hadde ryddet alt ut av hele lageret. Og vi var vel godt over 500 stykker. Og så var det premieutdeling. Og må si jeg skvatt når jeg hørte de ropte opp navnet mitt og til de andre to på laget mitt! Vi ble premiert for å ha dårligst tid sammenlagt av alle damelagene.... Herreminn så flaut. Men en må jo bare ta det med humor, så her var det bare å smile og stille seg på pallen for premiemottagelse og fotografering. På bildet kan den vakre premien sees.. tror ikke den havner på peishylla akkurat. Kanskje i boden... En CB parasoll....
004
Blogglisten

6 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Jeg håper du gikk stolt opp med løftet hode! Jeg synes du har all grunn til å være stolt av innsatsen din.

Hva heter de to små skjønnhetene dine da?

Harryford sa...

Walking home in the mooligt - under den premien, må da bare være skjønnt!;-)

"Tipper" på Fuchsia Hermiena og Annabel! ;-)))

Unknown sa...

Jada, stolt som bare det. Når jeg sjekket listen over tider, så var det flere som hadde løpt senere enn meg. Så det var jo godt.
Hermiena og Annamell er riktig. :-)

elle-melle sa...

Jeg synes du er ualminnelig god. Jeg tror nok jeg skulle ville hatt premie bare for å stille opp. Sier som ellea håper du gikk opp til podiet med hodet høyt hevet. GRATULERER!

Miamaria sa...

Gratulerer med vel gjennomført! Tiden er vel ikke så nøye, hvorfor skal alt gå så fort egentlig? Det er da noe som heter "passe fart", er det ikke? Synes du var flink, jeg.

Lene fra Lillehammer sa...

Haha, grattis Charlotte! Synes du er tøff jeg da. Og man skal ikke ta alt så seriøst, livet er en lek vettu!

Related Posts with Thumbnails