ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 7. oktober 2008

Gimp og jobb

Oj.. timene flyr når en sitter å knoter med et nytt program. Og det er jo sikkert vanlig. Men jeg merker at tolmodigheten ikke er som den skal være.... Ja ja. Men jeg fant i alle fall ut til slutt hvordan jeg kunne skalere bildene da. Litt knotete men ok. Må sikkert bare bli vant til det.

Så nå har jeg laget ny bakgrunn, enkel men som jeg liker den i alle fall. Merket at størrelsen ble forskjellig på forskjellige maskiner på den forrige. Håper denne blir ok da. Vil jo ikke ha en sort kant under. Er det noen som ser det eller?

Veldig gøy på jobb i dag. Fikk en skikkelig spennende oppgave. Artig. Så i morgen skal jeg til Grimstad i møte med noen av de som har med dette å gjøre. Kjempespennende. Håper bare jeg klarer å vise hva jeg duger til her da.

Ingen hage i dag. Har ikke hatt tid. Har derimot fått en løpetur. Har en kollega som er så utrolig positiv og flink til å motivere. Uten henne hadde jeg fremdeles sittet her. Men i dag hadde vi intervalltrening. Ganske ok egentlig. Jeg klarer å pine meg mer, hvis jeg vet at det er kortere distanser å pine seg på, for å si det sånn. Skal visst hjelpe på kondisen. Ellers pleier vi å jogge vanlig da. Stort til å være meg altså! Har aldri løpt en meter i mitt liv. ( Drev med dans i min ungdom da. )

Nei nå er det dusj, Grays Anatomy og senga.
Blogglisten

6 kommentarer:

Kathrine sa...

Ser da flott ut siden din:-)) Og ja, tiden flyr når en må knote med nye program. Sliter jeg og. Men så har jeg minimal tid og. Jeg og minsten deler data. Ikke lett å få arbeidsro nå i høstferien.

Her løpes det ikke mye nei. Etter operasjon og to prolapser i rygg med dropfot som resultat, tar jeg gåturer jeg. Ser herlig ut å kunne løpe, men jeg må gå. Har med kamera og øynene, så turene hver dag, blir flotte de.

Ha en fin kveld:-)))

Ellen Walnum sa...

Ingen sort kant å skue så langt øyet rekker:-)

Greys anatomi.....iiiiik det glemte jeg. Hadde så hyggelig selskap på en hotellterasse i Flekkefjord. Takk og pris for at det går i reprise på lørdagen:-))

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Spinning på meg i kveld. Oppstart inne etter sommerens utesykling. Prøver å gå litt i bakker innimellom, men det er denne tiden da... Da er det greit med slike organiserte aktiviteter som en melder seg på en stund i forveien, for da blir det noe av :)

Anonym sa...

Flink jente!
Intervalltrening er innmari bra ifht å få bedre kondis kjapt. Og - motiverende når man vet at det varer bare så-og-så lenge. Vi løper ca. 4 min. Så går vi til vi klarer å snakke igjen, så 4 nye min. med løping osv. Så ser vi at vi løper lenger og lenger på 4 min, og at det går fortere å komme ned i puls/pust igjen = bedre kondis. Supert!

Tvi-tvi i min by i dag, da!

Garden Angel sa...

Å så fin siden din har blitt nå da!!! Lekker!
Så flink du er som løper! Stå på!
Jeg går raske turer...det får holde for min del. Hater å jogge;)..
Ha en fin kveld!

Mokki sa...

Jeg bruker GIMP av og til men må innrømme at jeg aldri har orket å sette meg nokk inni det til at jeg får til å jobbe med lag og sånt. Men til gratisprogram å være tror jeg det er relativt avansert :)

Related Posts with Thumbnails