ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

mandag 27. oktober 2008

"Skakke ha frø jeg vel?!"

CLITORIA TERNATA FL. PL. WHITE LADY- Tenkte denne kunne klatre i paviljongen. Garantert samtaleemne. He-he.

COBAEA SCANDENS ALBA-Hadde de lilla en gang. Utrolig lekre, må bare passe på å plante frøet riktig vei..

COSMOS COLLARETTE WHITE-Har egentlig funnet ut at jeg ikke har nok hvitt.

HELIOTROPIUM MARINE-Og så prøver vi oss på denne igjen.. og igjen.. Kanskje denne gangen går det?

ESCHSCHOLZIA CAMEO DREAM- Naaaaaiiiiisss!!

MALVA SYLVESTRIS MAURITANICUS-Også Naaaiiiiisss!!

NASTURTIUM CHERRY ROSE- Kanskje de ikke blir orange?

NASTURTIUM CARIBBEAN COCKTAIL-Kanskje disse heller ikke blir orange?

SCABIOSA BLACK KNIGHT-Rett og slett kul.

VERONICA LONGIFOLIA PINK SHADES-Har aldri hatt Veronica. Min mann har en kusine som heter det. Men det har jo ikke jeg. Så da får vi ha en Veronica i hagen mener nå jeg da.

Men jeg skal jo egentlig ikke ha noen frø i år... eller mer enn de jeg har allerede? Neida. Skulle bare kikke litt på Plants of Distinction sidene.
Blogglisten

6 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for hyggelig kommentar hos meg.Alltid kjekt med nye bekjentskaper her i blogglandia.Du har en flott blogg,og de knekkebrødene du har bakt ser skikkelig gode ut.
Ha en fin dag!

Lene fra Lillehammer sa...

Jeg har også altfor lite hvitt i hagen min, det blir stort sett alltid blomster i pastellfarger. Det må jeg få gjort noe med. Hørtes spennende ut med de du nevner og det må jo være guttes drøm å ha en Clitoria hengende i hagen...haha!
Scabiosa 'Black Knight' har jeg hatt, ikke noe å skryte av synes jeg men hver sin smak. Veronica er en av mine favoritter som Helen Fredholm har fått meg til å bli forelsket i. Har en del av de blå, Veronica Longifolia, som jeg også har fått høstet frø fra i år og i fjor sådde jeg Veronica Longifolia 'Rosa Töne' som er smadderlekker synes jeg, men den rakk ikke å bli så veldig stor denne sesongen. Jeg fikk heller ikke så mange til å spire så i år har jeg bestilt 2 pakker!

Unknown sa...

Lene: Den scabiosaen tenkte jeg at jeg skulle "late" som ble HEeeeeelt lik bildet.. for det gjør de jo alltid.. not. Ha-ha.

Bjørg 47 sa...

Ja, det er 'fali' å se på frølister, vanskelig å IKKE bestille. Det er en smittsom dille, men jeg holder meg til noen få foreninger som har innsamlet frø. Mye fordi jeg ikke har veksthus, og egentlig ikke plass eller forhold til å så. Men moro å lese om alle dere andre som 'driver på' !!

Ellen Walnum sa...

Hihi.....den clitoriaen tittet jeg også på men rygget litt på grunn av navnet.....men som du sier....man har alltid et samtaleemne......Den hvite cosmosen var temmelig sikle, sikle ja.....kanskje vi kan "byttelåne" litt når våren kommer?:-)

solfrid sa...

PoDs sider er livsfarlige ;o)
Clitoria blir nok sommerens snakkis *glis*

Related Posts with Thumbnails