ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

fredag 31. oktober 2008

Hjelp! En flaggermus i stua!Hva i huleste????? Hvem har sluppet inn dette kreket? Vel det er ikke meg i alle fall.

Men uansett.. ser ikke ut som han spiser så mye akkurat, så det skal vel gå.


Jeg har måttet gi meg. Jeg er ikke spesielt fan av Halloween. Sikkert fordi jeg er kjedelig og gammeldags. Og mener at barna i vertfall burde få vite hvorfor vi feirer det.

Så jeg hadde en kjapp innføring i Halloweens historie og mening. Dvs:

"Lille venn, vet du hvorfor vi feirer Halloween?"

"Nei... ""Det er de dødes dag. Da alle ånder vandrer fritt."

"OK, kult".


Ok, enkelt og greit. Ingen protester eller tårer.

Så har jeg i alle fall gjort mitt.

Barnehagen hadde bestemt at de skulle ha en Dyredag. Og joda, jeg skulle lage krokodillekostyme... helt til dagene rant ifra meg og Gubben mente at det var jo bare å kjøpe et i full fart. Jeg visste jo at det ikke går å finne noe dyrekostyme under Halloween, men man tier da når Gubben har en mening. (-Dette skulle han da fikse! Av skade blir man klok... ikke diskuter, la han drite seg ut helt på egenhånd.)

SÅ lang historie kort.. etter mye ringing, løping, kjøring og svette. og Gubben måtte gi opp... fant jeg et flaggermuskostyme på leketøysforetningen. Et som var minst mulig Batman. For flaggermus er da et dyr?!

3 åring, kjempefornøyd. Mor fornøyd, lommebok fornøyd, storesøster fornøyd, katter.... tja, synes ikke det var noe stas.

Blogglisten

8 kommentarer:

Linecas have sa...

Ubvetalel8ig morsomt. Spesielt det med katten. Og gubbensom måtte gi opp. Hahah! =)))

solfrid sa...

Katten er nok redd for flaggermusen, ja *herlig*

Marit sa...

Jeg liker heller ikke denne hallowenfeiringen. Jeg er m.a.o. meget gammeldags ;)
Kjempesøt pus du har :)

Miamaria sa...

Hi hi hi hi, skeptisk pus det der ja. :) Jeg er ikke så sikker på om gubber blir kloke av skade uansett (virker ikke sånn spør du meg) - men det er som med halloween-forklaringa, da har man gjort sitt. ;)

Ellen Walnum sa...

Jeg hadde helt glemt hvor mye stress det er med disse kostymene nå som jeg har voksent barn:-)

Fint at du fortalte litt om Allehelgensdag. Jeg synes vi feirer alt for mye som vi ikke aner hva er. Jeg er nok også gammeldags og synes "gamle dagers" feiring, (før vi mente at vi måtte adoptere alt amerikansk) med å sette lys på gravstedene er en mye bedre måte å feire på. Vakrere er den også, mindre støyende og man trenger ikke kjøpe inn godteri i mengder i redsel for at huset skal bli pepret med egg.

amo sa...

Det er den fineste flaggermus jeg har sett! Og han ser kjempestolt ut. Og den nye pusen deres er også nydelig, selv om hun ser litt skeptisk ut på bildet.

Lene fra Lillehammer sa...

Jeg fikk litt hetta av overskriften din, flaggermus er noe av det ekleste jeg vet, ihvertfall det ekleste som kan fly, men jammen var denne flaggermusa søt gitt, så søte flaggermus finnes ikke på Lillhemmaer.
Ha en trivelig Halloween!

Sine sa...

Ha ha, fin skildring!
Mange gjenkjennelige aspekt her, ja.
Herlig svar på din forklaring av Allehelgensdagen...

God helg til dere!

Related Posts with Thumbnails