ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 13. januar 2009

En engel er kommet!!

Hurra!! Engelen fra GundaM er kommet. Holdt på å le meg ihjel når jeg åpnet pakken. Har du sett for en stilig kar!! Denne var helt etter min smak. Litt sånn  søt med hendene rett ut på hver side. Litt mage nederst og et artig vesen. Akkurat en slik jeg trenger. Tusen takk GundaM du valgte helt riktig.

011 012

Ellers har megler vært her i dag. Tja, får en jo si. Får vite mer i morgen. Men det ser ikke så lyst ut. Vi får kanskje bare vente. Vi får se. Håper engelen hjelper meg litt. Hva skal han hete tro? Eller er det en henne? Jeg tror jeg døper den Thor. Som Pappa.

I kveld hadde storesøster og resten av 7nde klassene  ABBA-show i dag på skolen. Utrooolig bra. Jeg tør ikke legge ut bilder her, uten tillatelse av foreldre. Men siden det var fra generalprøven på tvèn i dag, så prøver jeg å legge inn link fra der. Hun sang ikke solo. Men jeg har herved oppdaget at jenta har et stort talent i dans!! Sees ikke her på videoen. Men de zoomer henne inn på slutten blandt koret. Hun har sølv-hårbånd i håret. Hun skulle liksom være en gutt fra 70 tallet da.

Blogglisten

6 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Fantastisk moro, så flinke unger da!:-) Jeg ser at Mayen er "still going strong". Camilla så dødskul ut:-)

Engelen var praktfull! Jeg tror jeg må ha meg en sånn......og selvfølgelig må den hete Thor. Skulle ikke den være skytsengelen din som passer på deg!

....og jeg krysser fremdeles fingrene jeg......

FO - 2 sa...

Herlig og glad gjeng.
Veldig bra! :)
Herlig engel også.
Englene til Gunda er nydelige og veldig spesielle.
Jeg fikk en av henne da hun var her i september.
Den har hedersplassen her i huset. ;)))
Håper din vil komme deg til god hjelp ja. ;)

Mariann S sa...

En aldeles rå engel :-D

elle-melle sa...

Den engelen var et funn!
HERLIG :)

Anne på Moseplassen sa...

Grattis med flink datter og flott engel :D

AnitaH2 sa...

Så flinke! Guttungen var i fyr og flamme etter forestillinga, kjempeimponert. Og nå vet han hvem jenta di er ;-) Alltid greit å vite om noen store!

Related Posts with Thumbnails