ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 8. januar 2009

Strømstans, visning og derrick

Joda, nå har jeg klart å sitte på hendene noen dager. Prøver å ikke være så pcavhengig.. Gubben har klaget sin nød. Så han må pleies litt også.

Tirsdag, tror jeg det var ( husker søren ikke) så våknet Gubben meg før kl 6. ( Er jeg bonde? -nei. Må jeg opp før kl 06 da?-Nei. )
Det var ingen strøm, og det så ut som det brant hos naboen!! Hjeeeelp, tenkte vi og stormet til vinduet. Naboens hus var også bekmørkt. Men det så ut som det blinket utenfor. Etter en stunds intens titting, så vi at det bare var en slags reservelampe, som antagelig gikk på solceller. Så ingen fare.
Men det var skummelt mørkt ute. OOoooover alt! Ikke et lys å se noe sted. Merkelig følelse dette.
En kjapp telefon til e-værket, og visstnok en feil de holdt på å rette opp.
Så da var det bare å vente. Så der satt vi da. Med stearinlys og dødsens stille.
Ungene skjønte ingenting. Kunne ikke skru på tv, pc, radio.. ingenting. Koke kaffe kunne jeg heller ikke. Fytti så avhengige vi er av strøm!!
Drivhuset, tenkte jeg... -10 grader ute!
Men det gikk heldigvis greit.Senere på morgenen dro jeg til Grimstad. Tok noen bilder rett ut av bilvinduet, uten å se hva jeg egentlig tok bilde av:

Så et lite bilde fra plassen jeg var på møte. På NYMO i Grimstad. For oss som driver med slikt, så er dette driiiitkult!! For alle andre er det nok, driiiiitstygt!!

Ellers en liten news... men hysj!! Det er hemmelig... vi skal på visning i morgen.
http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=15855503&sid=xz7cabamF_1747558&WT.svl=Bilde
Blogglisten

8 kommentarer:

Tove sa...

Spennende og for en utsikt. Lykke til i morgen ;-)

Harryford sa...

Nei erlig talt, nå synes jeg du snobber nedover! Det er greit at det er dårlig tider og en må ha noe lite og billig, men det får da være genser!!! - Å gud hvor det må blåse der på toppen, sjørøyken står jo rett inn! Strømstans der, og det er minus 20 før du vet ordet av det! - på innsiden!!! og det kjøkkenet - kan en lage mat i sånt!!!----------------------------------------------------------------------------------

Bare tulla, unskyld fransken, men det var dritlekkert!!! Kunne dere klare å få det til! - - Fruen har kansje noen "eggepenger" i forkledet! ;-)

Det følges spent med her!!! Tvi Tvi!

Unknown sa...

Vel, vi har nå landet litt i entusiasmen... og har funnet ut at huset her må selges først.. kan jo ikke sitte med to hus heller. Men vi får se.

Ellen Walnum sa...

For et hus! For en hage! For en utsikt!!!!!!

Av og til går drømmer i oppfyllelse:-)

Godt å ha deg tilbake, ble helt bekymret her jeg.......

amo sa...

Så flott et hus! Og i tillegg en stor hage med utsikt. Spennende tid framover med mulighet for huskjøp.

Anne på Moseplassen sa...

lekre bilder :) Jeg digger kraner jeg, så du er ikke alene ;)

Og lykke til med hustitting da!

IngunnBW sa...

Det var jo virkelig drømmehuset da. Det er et dilemma det der, skal man selge før man kjøper - hva om man ikke får kjøpt innen overtagelsen? Og så har du det omvendte problemet. Jeg solgte på Tromøya før jeg hadde kjøpt noe her. Og var på 'loffen' nesten et år før vi kunne ta huset her i besittelse. Det gikk det og...men hadde ikke gjort det om igjen! Det var en ubeskrivelig følelse å sette seg i godstolen igjen etter å ha parkert alle møblene på lager inntil videre.

Når strømmen går blir man virkelig minnet på hvor sårbar teknikken vi omgir oss med er. Spesielt strøm og vannforsyning er helt krise å miste! Så får man jo virkelig øynene opp for hvor mye vi bruker strømmen til og i hvilken grad hverdagen baserer seg på den. Tankene går til gamledager uten strøm og innlagt vann, livet de da levde står det virkelig respekt av.

Anonym sa...

Å fytterakkern, så spennende! Jeg ser av utsikten at stedet på Flekkerøya ikke er så langt unn der hvor vi var på sommerfest i august. Nyyyydelig, jeg krysser fingre og tær og alt jeg har :-)

Stiilig kran, -jeg liker de der jeg, beundrer dem hver gang jeg kjører forbi, for ikke å snakke om når de bukseres ut skipsleia i Groosefjorden, og det nesten føles som de kiler oss på haka.

Stilig kodeord: utdear , hihi

Related Posts with Thumbnails