ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 1. januar 2009

Vi slår til med en ribbe til vi!!

Dagen i går er overstått, heldigvis. Vi var bare hjemme, vi fire. Koste oss i ro og fred.
Storesøster er ikke så begeistret for fyrverkeri, siden skolen her, lar elevene løpe fritt rundt å skyte på hvem de vil i skoletiden og på skoleveien. Konsekvenser for elevene? Neeeida, de har det jo så vondt hjemme, stakkars. De er jo problembarn. Så de må jo heller dilles og dulles med. Har ikke noe å si om de de skader faktisk får varige mèn, og sjelver av skrekk når de skal gå til skolen i hele desember og Januar.. Neida. Det er ikke så viktig. Bare disse drittguttene blir beskyttet så er alt greit. Og jeg er teit som blir forbanna. Joda, same story every year!!

001I dag våknet vi i en behagelig ikkebakrusmodus. Veldig deilig. Vi sendte en tanke til alle de som sikkert hadde ganske vondt i hodet i dag ja. He-he! Ædda-bædda.

Anne, her på bildet derimot, så ikke så kjapp ut i dag morges. Jeg har en mistanke om at hun har vært på akevitten når vi ikke fulgte med ja...

008

Lillegutt fikk flere stjerneskudd i løpet av kvelden. Han var ikke redd for smellene ute i det hele tatt. Så det var jo bra.

Legg merke til de tynne bena! Han har bare tykk jakke, strømpebukse og støvler. Nektet å ha på seg bukse.  Til å le seg ihjel av. Men han har valgt å leve et nesten matløst liv.. så sånn blir det da.

010

 

 

 

Rundt og rundt!!!

Prøvde å ta bilder med lang... hva heter det nå?
Eksponering? Lukketid? Ja uansett dere som kan
dette skjønner hva jeg mener.

Nå står en Rema1000Ribbe i ovnen å godgjør seg.
Vi hadde deilig Torskemiddag i går. Men da vi var å handlet så kom jeg over noen frosne familieribber på  Rema1000... jeg er en skikkelig Ribbesnobb. Jeg er vokst opp med at Ribbe ikke er hva som helst. Min mor kjøpte som regel ribben ( med kotelettrand ) i Danmark, for å få de perfekte. Og jeg har jo blitt smittet av denne galskapen. Derfor er slike ribber et Neitema i denne heimen. Vi har funnet en slakter i Søgne som leverer en perfekt ribbe, og har holdt oss til dem.

Men så kom jeg over denne da, og må si jeg ble ganske facinert over hvor mye kjøtt det var på denne. Ofte har jeg sett at slike ribber stort sett er bare fett.

Så jeg måtte faktisk legge snobberiet mitt i lomma, å kjøpe denne her. Og jeg er sikker på at den er akkurat like god. -Typisk.. Tenk hvor flaut, hvis vi det er tilfelle!

Her er et lite knippe av utsikten i går kveld.

fyrverkeri

Blogglisten

3 kommentarer:

hildeG sa...

Ribbe er ikke snobbemat. Her i heimen var det også tilløp til ribbepanikk, - da jeg var ute og handlet 22. , var det ikke noe ribbe igjen i noen butikker her i Moelv. Men på OBS hadde de ribbe på tilbud - skikkelig bra familieribbe med kotelettkammen på for den som foretrekker det. De hadde tynnribbe også, men der var det mye fett, så jeg kjøpte familieribben. Siste biten av den som var stekt ble pastamiddag i dag. Får se om jeg kan lage noe annet av den siste biten som fortsatt ligger ustekt på kjølerommet. Ellers blir det ribbekompost...

Bønna sa...

Jeg har de siste årene kjøpt billigribbe på Rema til jul i ren "trass" mot "den perfekte ribba"-hysteriet. Det finnes sikkert bedre kjøtt. Selv synes jeg uansett ikke ribbe er spesielt spennende og jeg har alltid fått skryt for nydelig ribbe av "ekspertene".

Vurderer faktisk å gå over til pinnekjøtt til neste år i og med at ingen av barna liker ribbe..

Anonym sa...

lol,so nice

Related Posts with Thumbnails