ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

fredag 9. januar 2009

Vi er pcgale hele gjengen!!

For en familie! Ut på tur i skogen? –Nei. Spille et spill sammen? –Nei.. Bake?-Nei..

Her sitter vi hele gjengen med hver vår skjerm. Hvordan gikk dette til?

Jo, Gubben ytret litt frampå om at jeg var litt VEL usosial med pc`en i fanget hele tiden.
Vi har jo en Pc til, men den står i gangen her ute og er som regel okkupert av 12-åringen. ( Selv med restriksjoner )  Så da gikk jeg til innkjøp av en liten nettsurfepc til Gubben. Litt skeptisk med dog glad, ble han.

Som alt annet vi kjøper i denne familien, så virket jo ikke alt som det skulle med en gang. Men heldigvis kom en reddende engel fra Hagegal til unnsetning. Jeg vet ikke helt hva jeg tyrkket på i de innstillingene han fant for meg. Men nå er Gubben på nett.
Egen email har han fått også!

Så nå sitter vi da her, som skikkelig dårlige foreldre og late barn.

Jeg med min i sofaen, Gubben i stolen og Camilla rett bortenfor i gangen. Bare lillegutt er enda uskyldig der han ligger å sover i sin seng. Men han nevnte det jo her om dagen. “Når jeg blir stor vil jeg også ha data!”

Huff. I morgen må vi ut å gå tur, for nå har jeg så dårlig samvitighet.

Lastet forresten ned ny versjon av Live Writer, og ser at det er en ny funksjon som heter fotoalbum. Ganske kult.

Blogglisten

10 kommentarer:

Gry sa...

Vi er en familie på 4 - med 5 PC`er! Slik er det bare. Eldstemann på 9 år er inne på et interaktivt samfunn som heter Habbo, og der har jeg også laget meg en avatar. Bare for å sjekke hva de driver med...

Gry sa...

Der tellet jeg feil gitt! Vi har 6 pc`er. Gubben har akkurat fått seg en ny bærbar. Men ungene foretrekker de stasjonære pga spill og mus etc.

nefertiti sa...

Vi også...gulp.

Vi sitter her med hver vår pc, og ungene fikk en laptop på deling til jul. (Mine er også på Habbo, Gry.)

Gjør det noe, da? På søndag skal vi i skøytehallen... ;-)

Vivishagerom sa...

Vår familie er vel heller ikke noe bedre. Vi sitter med hver vår lille verden i fanget.
Joda, jeg er enig i at vi burde være mere ute.
Jeg sier som i VG reklamen - "til helga kanskje ?"

Trine sa...

Kjent situasjon dette ;-) Her sitter gubben og jeg i sofaen med hver vår laptop i fanget. Jentungen på 18 har ikke mindre enn 2 laptoper nede på rommet og på gjesterommet står en gammel stasjonær, som aldri er i bruk lenger.
Være ute??? Nei ikke på denne årstiden. Det begrenser seg til en tur med bikkja. Utelivet forøvrig venter vi med til temperaturen stiger ut over våren og sommeren :)

Maria sa...

Nei, du er ikke alene.... Her i huset er det også to "gjestelaptopper" . Selv min far på 84 må jo ha et sted å se i avisen, ikke sant?

Ellen Walnum sa...

Her i huset har vi vært så gammeldagse at vi har hatt en laptop på deling (i tillegg til gubbens jobbelaptop), men i går kom han gledesstrålende hjem og hadde kjøpt seg ny Acer minilaptop, så nå har vi hver vår:-)

Veronica sa...

Må bare le litt!!!:)dere er nå sosiale usosiale hvertfall.
Og skryte av at vi har vært ute i dag!!
Her kommer gjerne minstemann og lukker "lokket" når han synes det er nok pc på mor ;)

FO - 2 sa...

Hele landet sitter slik sammen med dere. Så, dere er ikke alene. ;)
Og samvittigheten..... Gusj.

IngunnBW sa...

Her sitter vi, mine to sønner og meg selv, på hvert vårt rom med hver vår pc. Sønnene har faktisk både stajonær og laptop i gang samtidig. Det har til og med hendt at vi sender sms til hverandre dersom vi har en viktig beskjed, eller sender Skypemelding. Men vi treffes nå en gang i blant på kjøkkenet eller i stuen og har hyggelig samvær og god prat :) Ellers synes jeg bilen er et fint sted og komme guttene mine nær, der er det ingen tekniske ting som forstyrrer - annet enn mobilen hvis den piper.

Related Posts with Thumbnails