ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

mandag 19. januar 2009

Hagedrømmer

Ja i disse hussøkende tider. Er nerver og alt på spenn. Et øyeblikk tror man at man har funnet drømmehuset, og i neste tror man aldri man finner det.

Vel i mens kan jeg jo tenke litt på hagedrømmer. Nå blir det jo en helt annen type hage. Skal i alle fall ikke kjøpe en tomt med samme stress som her.

Jeg sa opp bladet, Norsk Hagetidend, da jeg rett og slett synes det ble litt kjedelig. Så nå abbonerer jeg heller på The English Garden. Nydelig blad. Skikkelig sikleblad.

005 004
Her er siste utgave. Lifsfarlige bilder. Tenk å eie noe sånt!
009 008
Og det er mange forhandlere. Bare ikke penger på min konto… Kanskje jeg skulle satse på noe slikt i neste hage?
006 007
Eller kanskje en dam? Litt orden på plenkantene?

Vel. Tiden vil vise hva som dukker opp. I morgen er en spennende dag. Mer sier jeg ikke. Men jeg tror nok ikke vi får det vi tenker på. Litt for mange på visning der. Men det er likegreit å få vite det raskt. Så kan en legge det bort og tenke på noe annet.

I dag har jeg ryddet som en gal her. På onsdag kommer fotografen, og på tirsdag kveld kommer de fantastiske Vågsbygd Hagegale.. som jeg antar vi må kalle Hagegale Sør snart. Vi får ta det opp på treffet.

Masse å henge fingrenen i på jobb. Heldigvis, hvis ikke hadde jeg blitt ko-ko. Jeg tror ikke jeg har noe framtid som pokerspiller. Eeeehhh-nei.

Alle bilder er fotografert fra bladet The English Garden.

Men jeg skjønner ikke hvorfor Windows Live Writer, lager så rare lenker? Jeg ser at lenken til Vågsbygd Hagegale blir helt feil. Den legger turbolotte.. foran i adressen….

Blogglisten

6 kommentarer:

solfrid sa...

Da tok jeg sjansen. Sa opp abb. på Gardeners World etter 12 nummer. Det ble veldig mye reklame . Halve bladet med kun reklame.
Dette ser bedre ut. 50 pund for 12 nummer. Kutta ut alt om hagen og Hagetidende også. Mye det samme i hvert nummer. Har beholdt abb. på et svensk blad; Natur og Trädgård, helt reklamefri, masse deilige artikler.

Ha ei fin uke, lykke til med hus?

solfrid sa...

Jeg er lett å (vil)lede...*knis*

Men, er stadig på jakt etter det ultimate hageblad...

Takk for tipset!

BRUDEPARET sa...

SV Charlotte:
Hehe, selvfølgelig else rjeg mail, skulle bare ønske dagene hadde mer enn 24 timer, og at de jeg er avhengige av for å kunen svare deg var tilgjengelige! MEn har rødt flagg og reminder på mailen din, så du er ikke glemt! :)

Unknown sa...

He he.. supert. :-)

Ellen Walnum sa...

Jeg er så spent på hva som skal skje i dag!.....har vært i Stavanger og har ikke fått lest blogger før nå....opplys meg!

Nina i Paradiset sa...

Har lagt ut bilde av drivhuset mitt du da!!
(In my dreams....!Sikle!!)
Mener å ha plukket opp at det koster ca 200 000 kr. (hmmm...)

Related Posts with Thumbnails