ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 17. januar 2009

Neeeei....

Det billigste huset var det beste. Hagen var litt rar, men hadde absolutt potensiale, og plass til drivhuset.
Men romfordelingen inne i huset var ikke bra. Mange ganger og trapper for å kommer rundt omkring. Og INGEN plass til skap på soverommene. Skråtak i alle rom. Ikke praktisk i det hele tatt.
Vi kunne ikke stå oppreist i gangene eller noen av rommene heller. Ikke noe greit. Ellers dritkoselig gate og alt.
Det dyre, var mimi-mini hage i forhold til bildet. God fotograf her. Huset var gammelt og kjentes gammelt ut. Ikke noe sted for barn. 100% sikker på at det spøkte der. Jeg ble fysisk uvel når jeg var der inne.

Så jakten fortsetter!!
Blogglisten

10 kommentarer:

IngunnBW sa...

Så spennende å følge med på husjakten deres Lotte. Blir helt syyyk når jeg ser koselige sørlandshus. De passer jo perfekt til stilen jeg liker best, den engelske og romantiske. Urghh...hus med spøkesler på kjøpet høres skummlet ut, godt du har vibrasjonene i orden!

Anonym sa...

Spennende å følge med på husjakten deres.
Lykke til videre med jakten, før eller siden dukker drømmehuset opp. Kanskje når dere minst venter det.

BRUDEPARET sa...

Så kjipt - lykke til videre med husjakten! :)

AnitaH2 sa...

Fint om du ikke ender i Lillesand, langt å dra på besøk. Gubben synes Lillesand er vidunderlig, han var hjemmeværende husfar der. Jeg husker speilglatte løpeturer til bussen halv sju om morgenen, og å bære sovende unge ut av bilen og inn i huset etter full jobb påfulgt av to-tre visninger i Krs, nesten hver dag i fire måneder...
Men jeg skjønner jo at med jobben der du har den, trekker det i den retningen!

Ellen Walnum sa...

Så synd at romløsningen var så dårlig!! Men nå har du sett at det finnes flere hus i verden:-) så dette kommer til å gå bra til slutt!

Sine sa...

Bilder er ok, men forteller langt fra alt. Det er jo viktig med god følelse for et hus. Så kjekt at vi får være med på rundene deres. Lykke til videre med jakten.

Maiblomst sa...

Så spennande med husjakt! Ver litt kresen, det kjem stadig nye hus! Gøy at me får vere med "på visning"!

Anonym sa...

Å gå på visning er både spennende og lærerikt, synes jeg. Og selv om man ikke finner noe, gjør man seg erfaringer. I alle fall lærer du å se hva du IKKE vil ha! En dag finner dere huset med stor H som snakker til dere, det er jeg sikker på. Lykke til.

Nina i Paradiset sa...

Det er mye som er mulig med en bra vidvinkel-linse! ;)
Hagen til hus nr ser jo kjempeflott ut, men jeg lurte virkelig på hvorfor det omtrent ikke var bilder av rommene, enda d sto at huset hadde 5 soverom!!

Dessuten er det festetomt da! Og slettes ikke stort, 340 kvm!!!
Det er altså 1160kmv mindre enn hva jeg eier....! (og min hage er sånn passe!)

Spennende!
Lykke til!!

Mete sa...

Så dumt, da! Men det finnes mange hus i selges-kategorien, så dere må bare henge i! Og Sjøm / Randesund er o også nærmer jobben din...
Lykke til videre med jakten!

Related Posts with Thumbnails