ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 22. januar 2009

Huff er vel det eneste jeg kan si.

Turbulens til Flesland. Glad og lettet over at turen var ferdig. Se forrige innlegg.
Vi dro til sykehuset og han ble tatt inn med en gang. Jeg fikk beskjed om å vente utenfor. Og resepsjonsdamen sa at jeg kunne ta meg en tur i handlegaten der. Og det gjorde jeg. Prøvde mange dyre plagg jeg ikke hadde råd til. Heldigvis passet ingen av dem-he-he.

Så da jeg kom tibake klar for å hente han, fikk jeg sjokk. Jeg ble hentet inn på gangen. Der sto han med sjelvetokter. Totalt i sjokk og med store smerter. Jeg måtte lukke smekken hans for det kunne ikke de gjøre. Så var det takk og farvel.

Jeg ble livredd. Jeg skjønner jo at det er en bivirkning av narkosen. Men jeg synes da mannen kunne ventet litt før han ble sendt ut. Himmel og hav.
Smertene han hadde var skremmende. Jeg har aldri sett et menneske slik. Og ingenting jeg kunne gjøre.
Utenfor flyplassen besvimte han og jeg sto der å prøvde å holde en voksen mann oppe uten å ta på skulderen hans. Ikke lett. Men det gikk greit. Han kom seg fort igjen. Museskritt om gangen fikk vi booket et tidligere fly. Her var det bare å komme seg hjem.
Midt i alt dette var det budrunde på huset vi ville ha. ( Noen andre hadde bydd mens vi ventet. ) Men nå har selger satt OPP prisen???!!!!!! Er det mulig? Megler har prøvd å fortelle han at han ikke vil få dette, men han nekter. Huset har vert til salgs et år, og vi er de som har bydd høyest. Ja ja. Da var det ikke meningen at vi skulle bo der da.
Et nytt hus kommer nok opp etterhvert. "snufs".

Gubben er nå her hjemme. Jeg løper som en strikk for å prøve å gjøre det litt greit. Men det er ikke så lett. Jeg kan jo ikke gi ham mer medisin enn han har fått. Jeg mener selv med min lille erfaring i faget at dosen er alt for lav for en slik operasjon.

De har festet skulderen fast med flere skruer. Legen synes det var helt for jævlig ( de ordene brukte han ) at han hadde gått med dette i et år. Og han sa Gubben hadde vert utrolig heldig som hadde hatt skulderen ute av ledd kun 3 ganger. For den hang nesten ikke fast i sokkelen i det hele tatt. Utrolig enkelt forklart.

Huff dette hadde vi ikke helt forberedt oss på. Vi var vel litt naive her. De sier at han kommer til å ha det slik i ca 3 dager. Så skal det bli bedre.

Ellers blir huset våres lagt ut på Finn i morgen. Bildene ble veldig bra. Hagen ble helt grusom. Men de skulle legge inn noen av mine sommerbilder også. Godt!
Så får vi se om vi får napp.
Rommene ser enorme ut. I virkeligheten er de ganske små. Ja-ja.

Får håpe på en bedre dag i morgen. Stakkars vennen min. Skulle ønske jeg kunne ta bort all smerten. Men vet ikke helt hva jeg kan gjøre.
Blogglisten

14 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Stakkars mannen din ja:-(( Dette var da litt slett behandling, han kunne vel få lov til å komme seg litt først. Du må hilse så masse fra meg og ønske god bedring.

Når det gjelder huset får vi jo bare håpe eier kommer til vett og forstand!! Lykke til med salget av deres hus. Krysse fingrene her!

Sigrid sa...

Huff. Stakkars mann. Da min gubbe ble operert i skuldra, beholdt de ham til dagen etter. Det var betryggende, synes jeg.
Håper smertene avtar fort.

Lykke til med hussalg og -kjøp :-)

Ellen Walnum sa...

......og så en ting til......jeg finner ikke ut av dette med å legge inn bilder ved siden av hverandre med tekst under hvert bilde! Slik du gjorde i prikle innlegget ditt. Arrghh! Kan du være så snille å forklare meg det?

Harryford sa...

Jeg blir kvalm av å lese om sånn behandlig! - - var det verdens 3. rikeste land vi var for tiden!!!

"I Min" tid gikk det på paralgin forte! - når de ble for dårlig, spedde vi på med et par langpils!!! Men det måtte ha vært før krigen!!!! ;-)

Ikke mangel på hus, værre med tålmodighet!!!

Håper det beste for dere i natt!!!

Sine sa...

Uff, stakkar mannen din. Godt han har deg til hjelp og støtte.

HUskjøp skal visst ikke være noen enkel afære for dere. Og det til og med i disse tider. Men som Harryford sier, det er ikke mangel på hus. Lykke til videre i jakten.

Hvis det ikke kommer flere bud, så gir kanskje selgeren seg snart da...

Legger du ut lenke til huset deres på Finn i morgen? Kjekt å se...

Nina i Paradiset sa...

Så huset er solgt nå da??
Ønsker mannen din god bedring, -det der høres altså ikke godt ut! (frysninger...)
Lykke til med salget!

PS ALDRI si til megler hvor me dere KAN være villige å gi for ett hus!! De prøver alltid å lirke det ut av deg, og tvinger deg til å gå så høyt, uansett hvor mange som byr, 0 eller 10!
Hilsen en som har vært med på endel runder nå!

Anonym sa...

Vær glad han kom seg unna sykehusbakteriene, du. Det er derfor de sender dem ut før de i det hele tatt kan ta vare på seg selv, sykehus er jo skumle steder. Min tidligere kollega holdt på å ikke bli ansatt hos oss fordi hun hadde hatt MRSA. Hvor hadde hun fått det? Jo, hos oss...
Underskriver ikke denne slik at jeg ikke blir beskyldt for å sverte jobben. Men god bedring, uansett. Og klem og lykke til til deg, jeg har vært der etter "et lite poliklinisk inngrep" der han ravet inn døra etter nesten fem timers frakt fra ikke vårt men nabofylkets sykehus. Pisserusa var en ting, vondt, vettskremt og div annet kom i tillegg.

FO - 2 sa...

Uff og uff.
Slik er det ja.
Samlebånd....
Effektivt og så billig som mulig!!!
Håper at han kommer seg raskt.
Jeg tror med fordel at han kan tan noen ekstra smertestillende ved behov.
For å komme gjennom de første og verste dagene.
Lykke til og god bedring til han.

Jeg har en liten og morsom utfordring til deg inne hos meg. Etter å ha lest dette, får jeg bare si at du får ta den når det passer, om du vil.

FO - 2 sa...

Grrr....!
Jeg ble egentlig ganske så opprørt nå. Men, må krype under dyna.... ;)
Ville bare fortelle at jeg har vært gjennom noen slike inngrep selv også. Fort inn og UT igjen!
Man blir ganske så engstelig av alle smertene osv.
Så, du får pleie han godt.

BRUDEPARET sa...

Huff, det var litt av en opplevelse - det norske helsevesenet er ikke som det skal!
Det er én, blant mange andre grunner, at jeg ikke klarte å forsette som sykepleier på akutten!

Mange ønsker om god bedring fra meg!

Tove sa...

Ekkelt det der når man blir kastet ut samme dag. Håper smertene gir seg raskt. God bedring til gubben og lykke til med hussalget ;-)

IngunnBW sa...

Nei og nei, noe så grusomt. Stakkar mann og stakker deg. Det høres da helt utorlig ut at de kan kaste ut et menneske osm er nyoperert før de er sikre på at han er stabil? Dette var virkelig hårreisende å lese. Fatt mot, og god bedring til mannen din.

Det var nok ikke meningen at dette huset skulle bli deres. Kanskje det venter et hus som er midt i blinken som dere MÅ ha? Tvi tvi!

potentilla sa...

Himmel....Ønsk god bedring, da..

Unknown sa...

Takk for trøst alle sammen. Ble mye sutring fra min side i disse tider. Men nå går alt bare oppover sier nå jeg.
Nina: Nei, han har ingen som byr lengre, og får bare sitte der med huset sitt i enda et år da.
Vi har ikke sagt til megler hvor mye vi kan gi, men vi vil ikke gi så mye som han sier. Men det er rett under. Men han godtar det ikke. Ja ja.

Related Posts with Thumbnails