mandag 15. september 2008

Ferskentre i hus!!...Eller hage.

Endelig fikk jeg tak i ferskentreet: "Frost" jeg har ønsket meg så lenge. Og fant det til halv pris!
Jeg var innom Tobienborg her i Krs som nå er blitt Plantagen-desverre. Men som Jacaranda hadde tipset meg om, så hadde de keramikpotter til 1 kr der. Hadde tenkt jeg skulle kjøpe en haug. Men tror 20 stk holder. Jeg er ikke så vill med disse pellisene lengre. Men noen må man jo ha. Jeg har satt de ut, så kan de få et litt finere patina.

Fikk med meg to poser med tulipanløk også, Tulipa Upstar.. og jeg som allerede har bestillt en haug fra Bakker. Men jeg har ikke sett snurten av dem enda. Må vel sende dem en mail å høre.

Lillegutt er syk, jeg og... så da trøstet jeg meg at en tur på Plantagen var på sin plass. Har kjørt storesøster og en venninde på kino. Og de skal ta bussen hjem alene.. "Har dere med mobilene?" spør jeg. "Nei hvorfor det? Vi kan jo ikke høre på musikk på kino!" Svarer de å ser på meg som jeg skulle være heeeeeelt teit altså... Så da måtte jeg gi dem min. Lurer på om jeg kjenner den igjen når jeg får den tilbake.. huff.

A little shopping today. I found a Peach tree "Frost" and some teracotta pots to 1 Kr. ( How much is the euro today? well, 1 Euro is about 8 Nok.) And some tulips.

Blogglisten

6 kommentarer:

Aud på Dal sa...

Får håpe du får løkene dine fra Bakker snart. Nå bor jo du i "syden" så det er godt håp om få de før frosten kommer i hvertfall.

Jonna sa...

Åh, ferskentre...!
Dèt og magnolia er de to tingene jeg er mest lei for at ikke går her på Toten, ihvertfall ikke på min utsatte tomt.
Lykke til!

Ellea sa...

Å for et nydelig ferskentre....Er jeg misunnelig?......neida ikke i det hele tatt!:-)

Ida sa...

God bedring. Har det på samme måte her. Håper at "snopet" hjelper på og gjør tilværelsen litt bedre.... ;)

Anne - Moseplassen sa...

gratulerer med ferskentre! går og sikler på det jeg også...

Ninni sa...

Heldige du Charlotte! Gratulerer! Skal du ha det ute hele året eller flytter du det inn om sommeren? Jeg har så lyst til å prøve ferskentre i en stor urne, men er redd det kreperer om vinteren. Tror jeg lager et innlegg på Hagegal om dette :) Fikk litt fart på ferskenplanene nå, takk skal du ha! God bedrign til deg og sønnen din

Related Posts with Thumbnails