søndag 10. januar 2010

Nytt bloggnettsted: BLOGGPULS!

moerk blaa badge Siden kulda fortsatt henger over landet, og strømmen blir bare dyrere.. Ja hva gjør man da? Jo, fyrer på peisen, skrur av alt lys og setter seg med laptopen i fanget og surfer i vei blandt landets mange fantastiske blogger. Det kan ofte bli litt mange kanskje, og vanskelig å vite hvor man skal begynne og hvordan man skal finne de bloggene som skriver om det man er interessert i. Men da er det godt at redningen er nær!!

Bloggpuls.no - din portal til blogg og sosiale medier I dag åpner prosjektbloggen til nettstedet Bloggpuls.no!

Bloggpuls blir lansert i begynnelsen av februar og skal bli Norges ledende nettsted for blogg og sosiale medier. Bloggpuls blir stedet man går for å finne ut hva som rører seg i den norske bloggsfæren og i det norske sosiale medier-samfunnet.

Prosjektbloggen vår kommer til å handle om prosjektet og veien frem mot lansering. Du kan lese prosjektbloggen på Bloggpuls.no

Hva er Bloggpuls? Bloggpuls blir portalen man besøker for å få vite det som er verdt å vite om blogg og sosiale medier i Norge. Portalen skal fungerer som et utgangspunkt, et sted å starte, både for den som aldri har lest en blogg før, og som er nysgjerrig på hva dette dreier seg om, og den som har drevet med blogging i mange år, men man har lyst til å oppdage flere gode bloggere. En portal og et møtested i ett! Vi har som mål å øke kunnskapen om den enorme bredden og gode kvaliteten som finnes i det norske bloggmiljøet og blant stemmene i de sosiale mediene både blant bloggere og andre. Mange bloggere og deltakere i de sosiale mediene fortjener ekstra oppmerksomhet – og det har vi lyst til å gi dem!

Hvorfor Bloggpuls? Vi har gått inn i et nytt tiår og nå mener vi det er på tide med et lett tilgjengelig nettsamfunn av og med de menneskene som bruker blogg og sosiale medier aktivt i Norge. Det finnes mange ulike miljøer både innenfor norske blogger og andre sosiale medier og vi ønsker å være en brobygger mellom disse. For å få til dette har vi fått med oss noen av de beste folkene fra de forskjellige miljøene – og med deres kunnskap og kompetanse skal vi klare å lage et knallprodukt.

Hva er konseptet Bloggpuls? Bloggpuls kommer til å bestå av forskjellige avdelinger og redaksjoner som spesialiserer seg på ulike områder innen blogg og sosiale media. Vi skal ha et eget magasin med artikler om blogging og sosiale medier produsert av vår faste redaksjon og andre bidragsytere fra det norske blogg- og sosiale medier-miljøet. Vi skal ha et eget ungdomsmagasin om blogg og sosiale medier og ikke minst; Vi har egne redaksjoner som til sammen leser et enormt antall blogger og som er meget aktive i andre sosiale medier, og disse menneskene skal velge innlegg fra mange av de mest interessante innleggene for deg – crème de la crème innenfor de ulike kategoriene.- Som f.eks blogger med hageinnlegg, eller mote eller hva en leter etter.

  Ideen til konseptet Bloggpuls.no springer ut fra et ønske om å ta det norske blogg- og sosiale medier-samfunnet på alvor og ta det hele til et nytt nivå. Vi mener rett og slett at internett og omverdenen er klare for blogg 2.0. Vi gleder oss! Følg med – vi håper du blir fornøyd! Beste hilsen, Bloggpulserne

 

Blogglisten

3 kommentarer:

Ellea sa...

Dette var da et glitrende initiativ. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det:)

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Ja! det er bare stas :D

mreteveian sa...

Takker for tipset, - blir spennende, ja!

Related Posts with Thumbnails